Mesut Özil'in Lüks Villası İlk Kez Görüntülendi!

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in Londra'daki lüks villası, ilk kez görüntülendi.

13.10.2017-09:04 - (Son Güncelleme: 13.10.2017-10:33) Mesut Özil'in Lüks Villası İlk Kez Görüntülendi!

Yıldız futbolcu Mesut Özil ile nişanlısı Amine Gülşe yakında nikah masasına oturacak. Ünlü topçu Mesut Özil, evlendikten sonra yaşayacakları Londra’daki villasını Amine Gülşe için yeniledi. İki salonun ve 8 yatak odasının eşyalarını değiştirdi. Villaya uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Amine Gülşe seviyor diye bir sinema salonu ve Türk hamamı da yaptırdı.

İşte Mesut Özil'in Londra'daki lüks villası...



AMİNE GÜLŞE MESUT ÖZİL'İN AİLESİYLE TANIŞTI!

Show TV ekranlarında yayınlanmış olan, ver her yayınlandığı bölümde izleyicileri ekrana kilitleyen reyting rekortmeni 'Asla Vazgeçmem' dizisinde 'Nur' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Amine Gülşe, haklarında çıkan ayrılık söylentilerine inat, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mesut Özil’in ailesinin içine girdi. 2014 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra, magazin dünyasının sıkça takip ettiği isimlerden biir olan ünlü oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda yıldız futbolcu Mesut Özil’in yengesini evinde ağırladı.

Ekranların sevilen yüzü Amine Gülşe, haklarında çıkan ayrılık haberlerine inat uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mesut Özil’in ailesinin içine girdi. Ünlü oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mesut Özil’in yengesini evinde ağırladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal