Peker Açıkalın'a Nuri Alço'dan Tepki!

Peker Açıkalın'a ve ünlü tasarımcı İvana Sert'e yönelik çirkin sözlerine yapım şirketinden sonra, Nuri Alço'dan da tepki geldi. Peker Açıkalın oyuncularla tek tek tokalaşırken, Nuri Alço yer değiştirip tokalaşmadı.

07.04.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-11:10) Peker Açıkalın'a Nuri Alço'dan Tepki!

Peker Açıkalın'a ve ünlü tasarımcı İvana Sert'e yönelik çirkin sözlerine yapım şirketinden sonra, Nuri Alço'dan da tepki geldi. Peker Açıkalın oyuncularla tek tek tokalaşırken, Nuri Alço yer değiştirip tokalaşmadı. Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı bir TV programında 'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde başrolü paylaştığı İvana Sert için şok sözler söylemiş, filmin yapım ekibi Peker Açıkalın'ın İvana Sert hakkında söylediği bu çirkin sözlerden dolayı özür dilemişti. İvana Sert Peker Açıkalın'a hakaret davası açacağını belirtmişti.

Nuri Alço, Coşkun Güven, Peker Açıkalın, Ivana Sert ve Esra Sönmezer'in birlikte rol aldığı 'Karımı Gördünüz Mü?' filminin galası yapıldı. İvana Sert ve Berna Öztürk galaya katılmazken, Usta oyuncu Nuri Alço yaklaşık 2 saat sonra katılan Peker Açıkalın'a tepki gösterdi. Peker Açıkalın oyuncularla tek tek tokalaşırken, Nuri Alço tokalaşmamak için yer değiştirdi. Nuri Alço, daha sonra elini uzatan Peker Açıkalın'la istemsizce tokalaştı.

Peker Açıkalın başrolünü paylaştıkları filmin oyuncularından Ivana Sert'e söylediği sert sözlerle ilgili olarak, "Ivana hanım, yapımcımız Hamit Aras beyin filme yapmış olduğu sponsorculuk, yapımcılık konumunda seçmiş olduğu bir kast. Kendisini diğer oyuncularımızdan ayırt edecek herhangi bir davranış biçimine ne girdim şahsım adına, ne o girdi. Kendisi bana 'Ustam, ağabeyim, öğretmenim, hocam' der. Biz kendisiyle birbirimizi severiz, kendisi de çok profesyonel bir kişi. Ama kendi alanında tabi" açıklamasını yaptı.

Açıkalın'a Nuri Alço'nun tepkisi sorulunca ''Nuri Alço benim ağabeyim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal