Mehmet Akif Alakurt Hayranlarını Hayrete Düşürdü!

Adanalı dizisiyle şöhret basamaklarını hızlıca tırmanan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyadan gelen yorumlara hayrete düşüren yanıtlar verdi. Mehmet Alakurt, "Küçülüyorsunuz T.C. gençleri" dedi

13.02.2018-17:13 - (Son Güncelleme: 13.02.2018-17:08) Mehmet Akif Alakurt Hayranlarını Hayrete Düşürdü!

Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz ssenelerde dizi sektörünün aranılan oyuncuların başında geliyordu. Oyunculuğu bıraktığını belirten Mehmet Akif Alakurt sosyal medya mesajlarıyla herkesi hayrete düşürüyor.

'Sıla' ve 'Adanalı' gibi çok izlenen dizilerin başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, Fatih Sultan Mehmet'e hayat verdiği 'Fatih' dizisinin ekran ömrü kısa sürünce morali bozulmuş, sette olay çıkardığı haberleriyle gündemde yer etmişti.

Son dizisi 'Emanet' de beklenen reyting başarısını sağlayamayan yakışıklı oyuncu, 2015 yılında oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Bir süre Brezilya'da kaldığı haberleri yapılan Mehmet Akif Alakurt'un daha sonra bir çiftlik evine yerleşip burada köpekleriyle yaşamaya başladığı söylendi. Doğanın içinde sakin bir hayat yaşayan Mehmet Akif Alakurt, son yıllarda sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başladı.

Mehmet Akif Alakurt son zamanlarda ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini hayrete düşürdü. Geçtiğimiz sene Twitter profiline "İş sormayın bana... Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için" yazan Mehmet Akif Alakurt, geçen aylarda başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı 'Adanalı' dizisi hakkında duyuru yaptı ve "Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir" yazdı.

Mehmet Akif Alakurt'un sosyal medyadan bu hafta peş peşe yaptığı paylaşımlar ise ağızları açık bıraktı. Balık tuttuğu fotoğrafının altına küfürlü bir mesaj yazan Mehmet Akif Alakurt, takipçileriyle yaptığı dm yazışmalarını da ortaya çıkardı.

Bunlarla kalmayan Mehmet Akif Alakurt, 'Adanalı' dizisinde hayat verdiği 'Maraz Ali' rolüyle ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızdı ve profiline "Bunlar daha uyanamadı. Maraş Ali'nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri" şeklinde ifadeler kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal