Meğer Elçin Sangu'yu Hepimiz Önceden Tanıyormuşuz!

'Kiralık Aşk' dizisinde başrol oynamış olan güzel oyuncu Elçin Sangu'yu bakın nereden tanıyor muşuz?

12.08.2017-16:14 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-08:06)

Star TV ekranlarında yayınlanmış olan 'Kiralık Aşk' dizisinde ününe ün katan güzel oyuncu Elçin Sangu, aslında ekranlara yabancı olan isimlerden değil. Sevilen oyuncu Elçin Sangu, daha önce bir çok projede yer almıştı. İşte ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun rol aldığı projeler...

Güzel oyuncu Elçin Sangu, geride bıraktığımız 2012 yılında yayınlanan 'Aşk Kaç Beden Giyer?' dizisinde boy göstermiştir. Dizinin konusu; Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan, kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz olan insanların hayatını konu edinmiştir.

Sangu, 2013 yılında yayınlanmış olan 'Bir Aşk Hikayesi' dizisinde Eda karakterine hayat vermiştir. 

Star TV ekranlarında yayınlanmış olan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Güzide karakterini canlandırmıştır.

Kanal D ekranlarının en çok ses getirmiş dizilerinden olan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de Jale karakterine hayat vermiştir.



ELÇİN SANGU KİMDİR?

Star Tv ekranlarında yayınlanmış ve mutlu sonla final yapmış olan 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Defne' karakteri ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan ünlü oyuncu Elçin Sangu, 1985 yılında İzmir'de doğdu. Üniversite eğitimini öncelikle, Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan, daha sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak devam ettiren güzel oyuncu Elçin Sangu, oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Oyunculuk kariyerine ilk olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizide Jale karakteriyle atmıştır. Ardından birçok dizi ve reklam projelerinde de boy gösteren ünlü oyuncu Elçin Sangu, herkes tarafından sevilen biri olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal