Kurtlar Vadisi Vatan Ne Kadar İzlendi? Necati Şaşmaz'ın Filmi Şaştı

Kurtlar Vadisi Vatan şu sıralar vizyondaki yerini korusa da gişede pek bir başaralı olamadığı izlenimi uyandurmakta. Necati Şaşmaz'ın filmi Kurtlar Vadisi Vatan konusu olarak bilindiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimini konu alınmıştı.

24.10.2017-10:00 - (Son Güncelleme: 24.10.2017-09:47) Kurtlar Vadisi Vatan Ne Kadar İzlendi? Necati Şaşmaz'ın Filmi Şaştı

Kurtlar Vadisi Vatan şu sıralar vizyondaki yerini korusa da gişede pek bir başaralı olamadığı izlenimi uyandurmakta. Ancak Kurtlar Vadisi Vatan izle oranları bir hayli fazla. 29 Eylül 2017'de seansa giren Kurtlar Vadisi Vatan, ne kadar izlendi? İzlenme oranları nasıl? Necati Şaşmaz'ın filmi Kurtlar Vadisi Vatan konusu olarak bilindiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimini konu alınmıştı. 

KURTLAR VADİSİ VATAN NE KADAR İZLENDİ?

Yapımcı ve senarist koltuğunda Necati Şaşmaz'ın oturduğu Kurtlar Vadisi Vatan, gişe de eski revacına ulaşamadı. Gerek kadrosu gereği gerekse de konusu gereği çok ilgi gelmesi beklenen ve hatta fragman ve tanıtımlarının yayınlanması akabinde de çok meraka beklenen Kurtlar Vadisi Vatan şu sıralar neredeyse 1 ayını gösterimlerde dolduracak.   Sadece ilk hafta gören ve ik hafta 929 salonda oynatılan Kurtlar Vadisi Vatan filmi toplamda 589.731 bin kişi tarafından izlendi. Toplamda 6.924.347 TL hasılat elde eden Kurtlar Vadisi Vatan filmi beklenen ilgiyi göremedi.

Eski filmi Kurtlar Vadisi: Filistin ile de Necati Şaşmaz gişe de 2.028.057 seyirci ile buluşmuştu. 

KURTLAR VADİSİ VATAN KONUSU

Kurtlar VAdisi Vatan senaristliğini Alper Erze, Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Murat Koca tarafından yapılan filmdir. Serdar Akar Kurtlar Vadisi Vatan'da yönetmen koltuğuna oturmuştur. Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz… Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal