'Kısmetse Olur' Programının Eski Sunucusu Seda Akgül'ün Fotoğrafları Olay Yarattı!

'Kısmetse Olur' programının eski sunucusu Seda Akgül, sosyal medya hesabından olay yaratan fotoğraflarını paylaştı.

17.06.2017-13:11 - (Son Güncelleme: 17.06.2017-16:32) 'Kısmetse Olur' Programının Eski Sunucusu Seda Akgül'ün Fotoğrafları Olay Yarattı!

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve daha sonra çıkan KHK ile internetten yayınlanan ardından tamamen ekran macerasına son veren 'Kısmetse Olur' programının eski sunucusu Seda Akgül, sosyal medya hesabından olay yaratan fotoğraflarını paylaştı. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında 'Yuvamız Yıkılmasın' adlı programla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gözlerden kaçmadı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan Akgül, sezona bomba gibi girmeye hazırlanan 'Yuvamız Yıkılmasın' aslı programdan önce tatilini devam ettiriyor. Yoğun bir program temposundan önce Portekiz'de tatile çıkan ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başardı. Açık seçik fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayımlayan ünlü isim Seda Akgül, "Bugün benim doğum günüm, kırmızı giymek şansmış" notunu yazdığı kareleri yoruma kapattı.



SEDA AKGÜL KİMDİR?

Fox TV ekranlarında 'Yuvamız Yıkılması' adlı programı sunmaya başlayacak olan ünlü sunucu Seda Akgül, 1971 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Kariyerine spikerliğe adım atarak başlayan ünlü sunucu Seda Akgül, 2016 yılında Avram Habib ile rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal