Kenan İmirzalıoğlu'nun Kel Fotoğrafı Sosyal Medyada Büyük Ses Getirdi!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun kel fotoğrafı, sosyal medyada büyük ses getirdi.

26.09.2017-12:21 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:40) Kenan İmirzalıoğlu'nun Kel Fotoğrafı Sosyal Medyada Büyük Ses Getirdi!

Ekranların başarılı ve yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’nun, photoshop'la saçlarının silinip kelleştirildiği fotoğraf dün sosyal medyada paylaşılır paylaşılmaz, büyük ses getirdi. Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun kel hali de, binlerce beğeni ve yorum aldı. Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun kel halinin olduğu fotoğraf, 'Böyle bile çok yakışıklısın' yorumları aldı. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni dizisinde Fatih Sultan Mehmet karakterine hayat verecek. Kenan İmirzalioğlu boyu ile diğer oyunculara fark atmaktadır.



KENAN İMİRZALIOĞLU 'FATİH' DİZİSİ İÇİN SAÇLARINI BOYATTI!

'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ile tanınan güzel oyuncu Meryem Uzerli ile 'Cingöz Recai' filminde kamera karşısına geçen oyuncu sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun setinden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. 'Cingöz Recai' karakterini canlandıracak olan ünlü isim Kenan İmirzalıoğlu, bu rolü için büyük bir değişime uğradı. Ekranların sevilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattı. Geride bıraktığımız aylarda çekimlerin başladığı dönem filmindeki 'Cingöz Recai' karakteri için büyük fedakârlık yapan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun bu halleri ise görenleri şoke etti. Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat vereceği 'Cingöz Recai' karakteri, haksız yolla servet sahibi olanlardan para çalıp elde ettiklerini muhtaçlara dağıtıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal