İşte Seda Sayan'ın Eskittiği Eşleri!

İşte 'Evleneceksen Gel' izdivaç programının ünlü sunucusu Seda Sayan'ın eskittiği eski eşleri...

18.07.2017-12:40 - (Son Güncelleme: 14.09.2017-08:15) İşte Seda Sayan'ın Eskittiği Eşleri!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran ancak geride bıraktığımız haftalarda sezon finaline giren 'Evleneceksen Gel' izdivaç programının ünlü sunucusu Seda Sayan, toplam 7 kez evlenip boşanmıştır. İşte ünlü şarkıcının eskittiği eski eşleri...

ÜNLÜ ŞARKICI SEDA SAYAN'IN İLK EŞİ RIDVAN KILIÇ

İzdivaç programının ünlü sunucusu Seda Sayan, ilk evliliğini 26 yaşında Rıdvan Kılıç ile yaptı. 1987 yılında Rıdvan Kılıç ile dünyaevine giren Seda Sayan, aynı yılda boşanma kararı aldı.

SEDA SAYAN'IN İKİNCİ EŞİ SİNAN ENGİN

İlk eşi Rıdvan Kılıç'tan sonra gönlünü  futbolcu Sinan Engin'e kaptıran ünlü sanatçı Seda Sayan, 1990 senesinde Sinan Engin ile dünyaevine girer ve bu evlilikten Oğulcan Engin adında bir erkek çocuğu olur. Çift, kısa bir süre evli kaldıktan sonra 1995 yılında boşanma kararı almıştır. Fotoğraftaki kişi, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'dir.

SEDA SAYAN MAHSUN KIRMIZIGÜL İLE İMAM NİKAHI KIYDI

Oğlu Oğulcan'ın babası Sinan Engin'le ayrıldıktan sonra Mahsun Kırmızıgül'le tanışan ünlü sunucu Seda Sayan, imam nikahı ile şarkıcı ile evlenir ve hemen ardından ayrılma kararı aldı.

SEDA SAYAN MOTOR KURYESİNE EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Yakın dostları ile Etiler'de gezen ünlü sunucu Seda Sayan'ın arabasının yanına kırmızı ışıkta bir motor yanaşır. Motordaki genç ile göz göze gelen ünlü şarkıcı Seda Sayan, kuryenin motorunu sağa çekmesini ister. Tanıştıktan iç dakika sonra motorlu kurye Soner Yapacık'a evlenme teklifi eden ünlü şarkıcı Seda Sayan, 1998 yılında evlenip, kısa bir süre sonra ayrılma kararı almıştır.

SEDA SAYAN KUZENİYLE NİŞANLANDIĞI ADAMLA EVLENDİ

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Motorlu Kurye Soner Yapacık'tan ayrıldıktan sonra, 2000 yılında işadamı Tuncay Kıratlı ile dünyaevine girmiştir. Tuncay Kıratlı'nın kuzeni Alp Başaran ile daha önceden nişan yapan sevilen şarkıcı Seda Sayan'ın bu evliliği çok eleştirilmişti. Ancak çiftin evlilikleri çok kısa sürdü.

SEDA SAYAN HAKAN ŞÜKÜR'ÜN KARDEŞİYLE EVLENDİ

Sedat Peker sayesinde futbolcu Gökhan Şükür'le tanışan ünlü şarkıcı Seda Sayan, gizlice Gökhan Şükür'le evli kalmıştır. Ancak çift, 2005 senesinde evlilikleri gibi gizlice ayrıldılar.

SEDA SAYAN NİHAT DOĞAN İLE İMAM NİKAHI KIYDI

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve yorumcu Nihat Doğan'ın birliktelikleri nişanlılıkla son buldu. Çift, dünyaevine girmeden ayrılma kararı aldı.

SEDA SAYAN NİHAT DOĞAN'I BIRAKTI ONUR ŞAN'LA EVLENDİ

Ekranların sevilen sunucusu Seda Sayan, Nihat Doğan'la ayrıldıktan sonra 2008 yılında Çırağan Sarayı'nda şarkıcı Onur Şan'la dünyaevine girdi. Çift, 2010 yılında ayrılma kararı aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal