İşte Demet Akalın Ve Okan Kurt'un Kızı Hira'nın Şaşırtan Son Hali!

Ünlü popçu Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un kızı Hira'nın son hali, görenleri şoke etti.

03.10.2017-07:47 - (Son Güncelleme: 03.10.2017-11:28) İşte Demet Akalın Ve Okan Kurt'un Kızı Hira'nın Şaşırtan Son Hali!

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın iş adamı eşi Okan Kurt, önceki gün kızı Hira’yla birlikte Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nde dolaşırken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Eşi ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın aldığı 35 bin TL’lik çizmeyle magazin dünyasında gündeme gelmesi konusunda açıklama yapan iş adamı Okan Kurt, “Karıma her şeyin en güzeli yakışır” açıklamasını yaptı. Ünlü çift Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'nın son hali de dikkatlerden kaçmadı.



DEMET AKALIN KİMDİR?

Magazin dünyasının göz bebeği ünlüleri arasında olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, 1972 yılında Gölcük'de dünyaya geldi. Annesinin desteği ile mankenliğe başlayan Demet Akalın, mankenliğin ardından müzik yaşamına ve daha sonra oyunculuğa yöneldi. Ünlü şarkıcı Akalın aynı zamanda birçok yarışma programında da boy göstermiştir. Mankenliği bırakıp tamamen kendisini müziğe adayan ünlü popçu Demet Akalın, birçok albüme imzasını attı. Kısa sürede Türkiye'nin en çok dinlenilen şarkıcıları arasında yer alan sevilen popçu Akalın, uzun zamandır zengin iş adamı Okan Kurt ile evlidir. Okan Kurt ile mutlu birlikteliğinden Hira adında 3 yaşında bir kız çocuğu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal