İşte Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı'nın Tanışma Hikayesi!

Şeyma Subaşı, verdiği bir röportajda ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile nasıl tanıştığını anlattı.

18.08.2017-09:35 - (Son Güncelleme: 28.08.2017-08:23)

Şeyma Subaşı'yı ekranlarda ilk kez 2009 yılında yayınlanan 'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışmada programında görmüştük. Subaşı programda daha 20 yaşındaydı ve yarışmadan 69 bin TL kazanarak ayrılmıştı. Bu yarışma programının ardından, 'Yok Böyle Dans' yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi Şeyma Subaşı’yı bu görev için önermişti. 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, bu yarışmadan da önce Deniz Akkaya'nın sunduğu 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasına katılmış ve derece elde etmişti. Bu ilişkinin sorumlusu olarak gösterilen Subaşı'ya ise sevgilisi Acun Ilıcalı sahip çıktı.

ACUN ILICALI SEVGİLİSİNE SAHİP ÇIKTI!

Hülya Avşar'ın programına katılan Ilıcalı bomba açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Açıklamalarına sert bir tondan başlayan Ilıcalı, "Ünlü olduğunuz zaman basın takip ediyor. Şeyma da Instagram kullandığı için basın için önemli bir malzeme oluyor. Bu konuyla ilgili uzun konuşmak istemiyorum, diyebileceğim tek bir şey var, Türkiye'nin yanlış bildiği bir konu var. Şeyma'yı zamanında görüp beğenen ve arkadaşlık teklif eden bendim.' diyerek adeta ilişkiyi başlatan kişinin kendisi olduğunu itiraf etmişti.

KIZI MELİSA DOĞDUKTAN SONRA AŞKLARI TAÇLANDI

Daha sonra ise şu sözlere bir kez daha tüm her şeyi açıkladı: ' O dönem için hamle olarak yanlış bile olsa hiçbir zaman Şeyma, 'Acun beraber olalım, beni gezdir, bir hayat yaşamak istiyorum' demedi. Dışarıdan algısal olarak yanlış görünen tek konu bu. Şeyma-Acun ilişkisinde onu ikna eden ve ilişkiyi sürdüren benim. Başından beri kafaya taktım, mutlu bir ilişki yaşıyorum. Kızlara baktığımız zaman Instagram dünyaları var. Şeyma'nın da kendine ait bir dünyası var ve o dünyada yaşıyor. O konuda başarılı buluyorum kendisini.’ dedi. Bu ilişkinin en güzel yılları ise kızları Melisa doğduktan sonra başladı. Doğumunun ardından magazin basınında daha sık takip edilen bir isim haline gelen Subaşı aşkını dolu dizgin herkese göstermekten çekinmedi. Tüm bunlar olurken çiftin aileleri çoktan tanışmış ve büyük bir uyum yakalamıştı bile. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal