Hülya Avşar'ın O Fotoğrafına Binlerce Beğeni Yağdı!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına binlerce beğeni yağdı.

18.08.2017-09:43 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:45)

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran ancak geride bıraktığımız aylarda sezon finaline giren 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının ünlü sunucusu Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına binlerce beğeni yağdı. Sosyal medya hesabından sütyenli fotoğrafını paylaşan Avşar'ın bu pozu, 1 saatte 20 binin üzerinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Sevilen şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medya hesabından paylaştığı sütyenli pozunun altına "Hala taş gibiyim" notunu düştü. Yaşı ilerledikçe güzelliğinden hiçbir şey eksilmeyen ünlü sunucu Hülya Avşar'ın fotoğrafını gören takipçiler "Kim der ki 54 yaşında, hala taş gibi" değerlendirmesinde bulundu.

İşte ünlü sunucu ve şarkıcı Hülya Avşar'ın çok konuşulan sosyal medya paylaşımı:

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının ünlü sunucusu Hülya Avşar, 1963 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. 1983 yılında oynadığı 'Haram' adlı filmde büyük ün yakalayan ünlü şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, müzik piyasısına çıkardığı albümlerle damga vurdu. Avşar kızının, Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden 18 yaşında bir kız çocuğu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal