Herkesin Hayran Olduğu Oyuncunun Son Halini Görenler Şoke Oldu!

Ünlü oyuncu Bahar Öztan'ın son halini görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.

11.08.2017-21:39 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-07:52)

Genç kuşaklar onu tanımaz ancak Bahar Öztan, 1980'li yıllara filmleriyle damgasını vurdu. Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i Bahar Öztan, kendisini merak eden sevenleri için son halini sosyal medyadan paylaştı. Yaklaşık bir senedir kanser tedavisi gören Yeşilçam’ın ‘Gamzeli Güzel’i Bahar Öztan, son kemoterapisinin ardından, son halini sosyal medyadan ‘yeni ben’ notuyla paylaştı. Sosyal medya hesabından kısa, beyaz saçlarıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Öztan, yakınlarına da teşekkür etti; “Beni merak eden tüm dost ve arkadaşlarıma; bir senedir yanımda bulunan, her türlü desteğini benden esirgemeyen ailem ve benim için özel insanlar kendilerini biliyorlar. Tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma bana her türlü moral veren tanıdık tanımadık herkese teşekkürlerimi sunuyorum, sizi seviyorum. Yeni ben. Sevgiler”1952 doğumlu olan Öztan sinemaya 1972 yılında Mahkum adlı filmle giriş yaptı. Oyuncu, 1991 senesine dek onlarca filmde oynadı. Gamzeleri ve bebeksi yüzüyle Yeşilçam'ın 80'li senelerinde sevilen yıldızlarından bir tanesiydi. 90'lı yılların başında bir mimarla evlenip Bodrum'a yerleşti. Burada bir kreş açan Öztan, bu süre zarfında sinemadan da uzak kaldı.

Yeşilçam'ın siyah deri eldivenli, trençkotlu ve gözlüklü katili: Hikmet Taşdemir nam-ı diğer Gaddar Kerim.Sinemaya ilk olarak 1971 senesinde çekilen Baba ile giriş yaptı. Birçok filmde yardımcı rollerde görev aldı. Başrolünü Kemal Sunal'ın oynadığı Korkusuz Korkak filmindeki Gaddar Kerim, Umudumuz Şaban filmindeki Mardinli Arif karakterleri ve Tatar Ramazan filmindeki Cıbıl Halil hafızalarda kazındı. Taşdemir, seneler sonra Adana'da düzenlenen bir söyleşi de böyle görüntülenmişti.

Usta oyuncu Cevdet Arıkan, bir dönem 'Tosun Paşa' filminde oynadığı "Suphi" karakteriyle Yeşilçam'a damgasını vurmuştu.Türk sinemasında 120'yi aşkın filmde rol alan oyuncu birçok Yeşilçam yıldızı gibi artık gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. 67 yaşındaki oyuncu şu sıralarda Mersin'de yaşıyor. Yeşilçam’da bir zamanların ünlü sanatçısı Cevdet Arıkan şimdilerde Tarsus’ta mütevazi bir yaşam sürüyor.

En büyük şöhretini Keloğlan serisi ile ele geçiren Rüştü Asyalı'yı pek çoğumuz sokakta görsek tanıyamayız... Bir zamanların Keloğlan'ı bakın şimdi ne halde ve ne yapıyor?İşte Rüştü Asyalı'nın şimdiki hali... Sanatçı çeşitli tarihlerde Devlet Sanatçıları Birliği genel sekreterliği, Devlet Tiyatroları Yönetim Kurulu üyeliği, Devlet Tiyatroları Vakfı başkanlığı ve Devlet Tiyatrosu Sanatçıları Derneği genel başkanlığı görevlerini, ayrıca Seslendirme Sanatçıları Birliği genel başkanlığı ve Sanat Kurumu yönetim kurulu üyeliğini sürdürdü.9 Temmuz 2008'de Devlet Tiyatroları başrejisörlüğü'ne getirildi, 2012 senesinin Mart ayında Başrejisörlük görevinden emekliye ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal