Hapisten Çıkacak Olan Deniz Seki 2,4 Milyon Lirayı Şimdiden Kaptı

5 Haziran'da hapishane'den çıkacak olan Deniz Seki'nin yaz konseri planları şimdiden hazır

15.05.2017-02:02 - (Son Güncelleme: 15.05.2017-02:00) Hapisten Çıkacak Olan Deniz Seki 2,4 Milyon Lirayı Şimdiden Kaptı

5 Haziran'da 2.5 yıllık esarEt hayatı bitecek olan Deniz Seki, tahliye edilmek için adeta gün sayıyor. Hapishane de olduğu sürece 2. kitabını yazan ünü sanatçı çıkmadan ikinci kitabı piyasaya çıktığı haberi geçtiğimiz günlerde gündeme çıkmışken nişanlısı tarafından son dakika organize edilen konserler olduğu açıklandı. Deniz Seki hapishane çıkışı nişanlısı ile 10 günlük tatile çıkacağı açıklamasının hemen akabinde 20 konserlik bir organizasyonun içinde olduğu ve imza attığı öğrenildi. Konser başına 120 bin lira teklif veren Deniz Seki'nin şimdiden hesabına 2.4 milyon lirann yatırıldığı da iddia ediliyor. 

KENDİNDEN ÖNCE KİTABI ÇIKACAK

Hapisten çıkmasına 1 hafta kala yayınlanacak olan  “Mutluluğa Söz Verdim” kitabında yaşadıklarından kesitlerde var. Deniz Seki'nin çıkacakolan kitabında en önemli cümlelerin hapise girmesi ile başlayan kısım olduğ gözler önüne serilirken, cümle cümle de şunlar kitapta yer alıyor

KİM DERDİ DENİZ SEKİ HAPSE GİRECEK

“Kim derdi ki Deniz Seki hapse girecek, aylarını, hatta yıllarını hapiste geçirecek ve oradan yeni bir anlayış, yeni bir bakış ve bir başka bilme haliyle çıkacak diye.
Sizi bilemem ama ben bundan birkaç yıl önce bunu rüyamda görsem inanmazdım. İçimde ne güçlü bir Deniz barındırmışım da haberim yokmuş. Dağ olsa dayanamaz yıkılır derlerdi ya. Dağ yıkılacak, unufak olacak zamanlar, günler geçirdim. Ateşten bir yolun içinden geçtim, geçip de güçlendim.

HAMDIM PİŞTİM

Hamdım, piştim, yandım yandım ve söndüm. Ham olup pişmeyi öğrendim Mevlânâ’nın dediği gibi. Piştim dediğime bakmayın siz, insan yaşıyorsa, yaşadığı kadar da öğreneceği gün var önünde. En azından artık bunu biliyorum.” (Sayfa 82)

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal