Hande Yener'in Şöhret Olmadan Önce Yaptığı İşi Duyanlar Şoke Oldu!

Pop müziğinin sevilen ismi Hande Yener'in, şöhret olmadan önce yaptığı işi duyanları şoke etti.

24.07.2017-08:15 - (Son Güncelleme: 24.07.2017-09:32) Hande Yener'in Şöhret Olmadan Önce Yaptığı İşi Duyanlar Şoke Oldu!

Magazin dünyasının en sık takip ettiği popçuları arasında yer alan Hande Yener, ‘Benden Sonra’ ismli yeni şarkısına, şarkıcı olmadan önce tezgahtarlık yaptığı mağazada klip çekti. Şöhret olmadan önce, tezgahtarlık yaptığı zamanlarda 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının ünlü sunucusu Hülya Avşar tarafından keşfedilen ünlü popçu Yener, klip çekimlerinde duygu dolu anlar yaşadı. 'Benden Sonra' isimli şarkısının klip çekiminde dört farklı kıyafet giyen sevilen şarkıcı Hande Yener, yeni şarkılarının klip çekimleri için objektif karşısına geçmeye devam ediyor.



HANDE YENER KİMDİR?

Sevilen şarkıcı Hande Yener, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik yaşamına ünlü isimlerin vokalistliğini yaparak başlayan sevilen şarkıcı Hande Yener, ilk albüm 'Senden İbaret'i 2000 yılında piyasaya çıakrdı. İlk albümünden sonra birçok albüme de imzasını atan sevilen şarkıcı Hande Yener, özellikle yaz aylarında en çok dinlenen ünlü isimler arasında yer almaktadır. Henüz 17 yaşında Uğur Kulaçoğlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hande Yener'in bu evliliğinden Çağın Kulakçoğlu adından bir oğlu vardır. Ünlü popçu Hande Yener, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile nişanlanmışır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal