Hande Yener Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu!

Hande Yener, yılbaşı gecesi İstanbul'da bir otelde sahneye çıktı. Elde edilen bilgilere göre organizatör, 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500 bilet satınca vatandaşlar birbirine girdi.

02.01.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 02.01.2018-14:46) Hande Yener Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu!

Hande Yener, yılbaşı gecesi İstanbul'da bir otelde sahneye çıktı. Elde edilen bilgilere göre organizatör, 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500 bilet satınca vatandaşlar birbirine girdi. Salona giremeyenler ile organizatör arasında tartışma başladı. Organizatör vatandaşlar tarafından dövülünce araya otelin güvenlik görevlileri ile polis girdi. Mağdur vatandaşların şikayeti üzerine organizatör gözaltına alındı.

Meydana gelen olay nedeniyle dolayı özür dileyen Hande Yener, yasal yollara başvuracağını ifade etti. Hande Yener sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Organizatörler tarafından otel kapasitesinin çok üstünde bilet satışı gerçekleştiği için, gelen misafirlerimize karşı son derece mahçup olduk. 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500'e yakın bilet satışı yapıldığı için, organizasyonu yapanlara ve tüm sorumlulara yarın dava açmak için başvuracağız. Yılbaşı günü sevenlerimi ve beni zor durumda bırakan bu kişilere karşı, hakkımızı Türk Mahkemeleri'nde arayacağız. Meydana gelen bu olumsuzluklara rağmen, 3 saat boyunca beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal