Hande Erçel Öyle Bir Kilo Aldı ki Görenler Dönüp Bir Daha Baktı!

Ekranların genç ve başarılı oyuncusu Hande Erçel, önceki gün Çeşme'de görüntülendi.

20.07.2017-16:13 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-10:02) Hande Erçel Öyle Bir Kilo Aldı ki Görenler Dönüp Bir Daha Baktı!

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel, önceki gün Çeşme’de denize girdikten sonra magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmayan genç oyuncu Hande Erçel, verdiği bir röportajda şunları söylemişti: ''İçimde 2 kadın var. Bazen çocuksu bazen de seksiyim. Aynı zamanda çok da cesurum. Duygularımı içime atmam, anında dışarı vururum.'' dedi.

HANDE ERÇEL GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI!

Ekranların güzel oyuncusu Hande Erçel'in makyaj stilleri kadınlara ilham oluyor. Herkes başarılı oyuncu Hande Erçel gibi pürüzsüz ve doğal bir tene sahip olmak ister. İşte bizler de tam bu yüzden, sizler için güzel oyuncunun makyaj sırlarını araştırdık. İşte adım adım Hande Erçel makyajının sırları...

Güzel oyuncu Hande Erçel, doğal ve pürüzsüz teninin güzelliğini renkli kapatıcılara borçlu. Sende Erçel gibi doğal bir tene sahip olmak istiyorsan mutlaka renkli kapatıcılardan yardım almalısın.

Cilt tonunu eşitleyecek fondetini seçip, daha güzel bir etki yaratabilirsiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra ten makyajın hazır olacaktır.

Başarılı ve güzel oyuncu Hande Erçel'in dolgun kirpiklerinin önemli bir sırrı var. Güzel oyuncunun kullandığı mascakara, kirpiklerine doğal ve dolgun bir etki yaratıyor.

Güzel oyuncu Erçel, göz makyajında özellikle uzun eyeliner çekimini tercih ediyor. Daha sonra kaş kalemi kullanarak, kaşlarını belirginleştiriyor.

Güzel oyuncunun son makyaj sırrı ise, dudakları... Hande Erçel, dudak makyajı yapmadan önce dudaklarını ölü derisinden arındırıyor. Daha sonra tercih ettiği ruj ile makyajını tamamlıyor.

Hande Erçel makyajınızla güne merhaba diyebilirsiniz!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal