Hande Erçel Hakkında Bomba İddia!

Son zamanlarda magazin gündeminde en çok Hande Erçel ismi geçiyor. Ünlü oyuncu hakkında şimdi başka bir iddia ortaya atıldı.

25.01.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 25.01.2018-11:43) Hande Erçel Hakkında Bomba İddia!

Son zamanlarda magazin gündeminde en çok Hande Erçel ismi geçiyor. Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı parlayan ve şimdilerde Tolgahan Sayışman ile Siyah İnci dizisinde boy gösteren Hande Erçel'i bildiğiniz üzere Demet Akbağ, Altın Kelebek'te en iyi komedi oyuncusu ödülü almasından dolayı eleştirmişti. Fakat Hande Erçel'i eleştiren yalnızca o değil. Hande Erçel ile ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilerin haddi hesabı yok. Şimdi de ise ortaya başka bir iddia atıldı.

Konu yine Hande Erçel'in estetiği. Geçtiğimiz aylarda Ataşehir'de bir güzellik merkezinde silikon taktırmıştı Hande Erçel. Bununla birlikte yaz tatilindeki kilolu hallerinden sonra devamlı bir diyet uyguluyor.

Hande Erçel daha sonra da ''Yanaklarım ekranda çok büyük duruyor, yüzüm de büyük gözüküyor. Yanaklarımı küçülteceğim'' talebinde bulunmuş sonrasında dudaklarına da bir operasyon yaptırmıştı.

Hande Erçel'in estetik operasyonlarının bununla bitmediği öne sürülüyor. Öyle ki Hande Erçel'in şimdide yüzünü değiştirdiği söyleniyor.

Hande Erçel'in yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Yuvarlak yüz hatları bulunan Hande Erçel'in çenesini törpülettiğini ortaya atıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal