Hadise Transparan Elbisesi Hakkında Açıklama Yaptı

Hadise'nin O Ses Türkiye'de giydiği transparan elbiseye, Hadise'nin transparan elbisesine, Hadise'nin elbisesi hakkında yaptığı açıklamaya galerimizden ulaşabilirsiniz.

20.01.2017-16:18 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:19) Hadise Transparan Elbisesi Hakkında Açıklama Yaptı

HADİSE OLAY YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Hadise'nin adı son günlerde magazin basınında sık sık geçiyor. Hakan Sabancı ve Mesut Özil'in güzel şarkıcı için karşı karşıya geldiği belirtiliyor. Ünlü şarkıcının Mesut Özil ve Hakan Sabancı konusunda bir açıklama yapması bekleniyordu. Hadise açıklama yaptı ancak bu konuda değil.

TRANSPARAN KIYAFETİYLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Hadise, Jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında giydiği transparan kıyafeti nedeniyle eleştirilmişti.Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de giydiği elbise, kardeşi Derya Açıkgöz imzalıydı.

EN ÇOK SATILAN ELBİSE OLMUŞ

Sosyal medya hesabından bu konuya dair bir açıklama yaptı. Hadise'den bu elbise hakkında açıklama geldi. Bu elbisenin en çok satılan elbise olduğunu söyledi.

"BİZİ ÇEKEMEYENLERE SELAM OLSUN"

Ünlü şarkıcı, "Hani şu üzerimde gördüğünüz elbiseyi eleştirdiniz ya! Sizlere çok teşekkür ederiz. En çok satılan elbise olmuş. Bizi çekemeyenlere selam olsun buradan, teşekkür ederiz. Açıkgöz kardeşleri olarak sevgiyle kalın sinirlenmeyin" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal