Gülşen'in Makyajsız Fotoğrafını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Sevilen şarkıcı Gülşen'in, makyajsız fotoğrafını görenler şoke oldu.

25.07.2017-13:45 - (Son Güncelleme: 25.07.2017-13:38) Gülşen'in Makyajsız Fotoğrafını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Pop müziğinin sevilen ismi Gülşen, sosyal medya hesabından konseriyle ilgili bilgi vermek için bir video yayınladı. Geride bıraktığımız aylarda oğlu Azur Benan'ı kucağına aldıktan sonra, konser maratonuna ara vermeden başlayan başarılı popçu Gülşen, sahnelere hızlı dönüş yaptı.

''VİDEO PAYLAŞTI''

Sevilen şarkıcı Gülşen'in, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda tek dikkat çeken şey makyajsız olması değildi. Diğer dikkat çeken ise ünlü popçu Gülşen'in tektaşıydı. Ünlü şarkıcı Gülşen'in sürekli tektaşını göstererek konuşması da gözlerden kaçmadı.

GÜLŞEN KİMDİR?

Geride bıraktığımız aylarda oğlu Azur Benan'ı kucağına alan ünlü şarkıcı Gülşen, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ordu'lu olan ünlü şarkıcı Gülşen, üniversite yıllarında sahne almaya başladı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimleri arasında yer alan sevilen popçu Gülşen, ilk albümü 'Be Adam'ı' 1996 yılında piyasaya çıkardı. Müzik yaşamında ki asıl çıkışını 2004 yılında piyasaya sürdüğü 'Of Of' albümü ile yapan ünlü popçu Gülşen, daha sonra çıkardığı albümlerle kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran ünlü isimler arasında yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal