Payitaht Abdülhamid 45. Bölüm Fragmanı

TRT1'in en sevilen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid 6 Nisan 2018 Cuma akşamı TRT 1'de...

31.03.2018-08:46 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-11:46)

Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen TRT 1 ekranlarında hayranlıkla izlenen Payitaht Abdülhamid dün akşam 44. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Dizinin merakla beklenen 45. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. 

Abdülhamid'i, devirmeye çalışan Parvus'un planının başarılı olup olmayacağı merak ediliyordu. Öte yandan Abdülkadir ve Pakize'nin düğünü de Naime ve Kemalettin'in düğünüyle birlikte yapıldı.

ABDÜLKADİR AĞABEYİNİN VARLIĞINDAN RAHATSIZ

Şehzade Mehmet Selim'in Saraya gelişine Abdulhamid mutlu olurken, Abdülkadir ise ağabeyinin varlığından rahatsız olur. Önümüzdeki hafta neler yaşanacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Merakla beklenen Payitaht Abdülhamid'in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen sorunun cevabı haberimizde...

45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid Parvus'un planını lehine çevirmiş, Sarıyer tabyalarını güçlendirmiştir. Fakat hain planların ardı arkası kesilmemekle birlikte, Gertrude Bell de Arap aşiretleri üzerinden Abdülhamid'e karşı tehlikeli bir oyun oynamaktadır.

Parvus ve Herzl, Selim Paşa'yı Sadrazamlık vaadiyle kandırmaya çalışırlar, Mahmud Paşa ise var gücüyle Sadrazam olmaya çalışır. Abdülhamid sonunda beklenen seçimi yapar!

Abdülkadir ve Pakize'nin düğünü de Naime ve Kemalettin'in düğünüyle birlikte yapılır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal