Fi 2. sezon Çi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Fi 2. sezon Çi'nin yeni bölüm fragmanı meraklı dizi severleri için yayınlandı. Büyük final öncesi son bölüm olan Fi Çi 9. bölüm fragmanında Can Manay ve Duru'nun akıbetine dair ilk detaylar belli oldu.

15.02.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-10:42)

Fi 2. sezon Çi'nin yeni bölüm fragmanı meraklı dizi severleri için yayınlandı. Büyük final öncesi son bölüm olan Fi Çi 9. bölüm fragmanında Can Manay ve Duru'nun akıbetine dair ilk detaylar belli oldu. En son 2 Şubat Cuma akşamı izlenen dizinin son bölümünde Can Manay’ın hapsettiği Duru, kendisini kaybederek korkunç bir hamlede bulunmuştu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? 

Fi 2. sezon Çi 9. bölüm fragmanı dizi severler tarafından merakla bekleniyordu. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnternet aleminde yayınlanmaya başladığından itibaren dizi sektörüne yeni bir heyecan katan Fi dizisinin 9. bölüm fragmanında işler sarpa sarıyor. Son bölümde evin 2. katından aşağıya düşen Duru'nun bacağı kırılıyor ve bir daha eskisi gibi olmayacağı haberini alıyor. Diğer taraftan Özge Egeli'nin ortaya çıkışıyla beraber Can Manay'la yüzleşmesi gerilimi yükseltiyor.

Dizinin yayınlanan son bölümünde Duru ve Can arasında meydana gelen gerilim, Bilge ve Özge’nin de meseleye dahil olmasıyla beraber daha da yükseldi. Sadık ise geçmişin yükünden kurtulmak için beklenmedik bir hamlede bulundu. Artık Duru’yu elinde tutamayacağının farkına varan Can Manay, onu evi ufak çaplı bir cezaevine benzetti. Finalde Can’ın tuzağına gelen Özge korkunç bir kaza yaptı, aynı esnalarda Duru’dan beklenmedik bir hamle yaşandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal