Esra Erol'un İkizi ABD'de...

İzdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol'a tıpatıp benzeyen ünlü ismi gördüğünüzde ayırt edemeyeceksiniz.

12.08.2017-07:49 - (Son Güncelleme: 12.08.2017-10:51)

İzdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol'a tıpatıp benzeyen ünlü ismi gördüğünüzde ayırt edemeyeceksiniz. Sevilen sunucu Esra Erol'un ikizi Amerika'da ortaya çıktı. Görünce bu kadar olur mu diyeceksiniz! İşte Esra Erol'un ikizi...

İki çocuk annesi Esra Erol'un benzetildiği ünlü şarkıcı Lana Del Rey.

ESRA EROL KİMDİR?

Reyting rekorları kıran 'Esra Erol'da' izdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol, 1982 yılında İstabul'da dünyaya geldi. Alen Sinop'lu olan sevilen sunucu Erol, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. 'Düşüncede Özgür, Eğitimde Çağdaş' sloganı ile kurulan Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon ve spikerlik kursu alan ünlü sunucu Esra Erol ardından Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sienma bölümünde eğitim aldı. Esra Erol, şu anda ATV ekranlarında 'Esra Erol'da' izdivaç programını sunmaktadır.

ESRA EROL'DAN FLAŞ İZDİVAÇ PROGRAMI AÇIKLAMASI!

Esra Erol, evlilik pogramları hakkında flaş açıklamalarda bulundu. ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Esra Erol'da izdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol, önceki akşam eşi Ali Özbir ile Etiler’de magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Eşi Ali Özbir’le yemeğe çıktıklarını ifade eden güzel sunucu Esra Erol, “Yeni sezonda izdivaç programınız devam edecek mi?” sorusuna “Eylül ayında yine ATV’deyim. İzdivaç programları devam eder mi etmez mi bilemem, yorum yapamam. Ama kanalın ekran yüzüyüm ve orada devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal