Esra Erol Önce Tekme Attı Sonra Eşini Tehdit Etti!

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tüm herkesi şoke etti.

17.05.2017-12:49 - (Son Güncelleme: 17.05.2017-15:34) Esra Erol Önce Tekme Attı Sonra Eşini Tehdit Etti!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Esra Erol'da' izdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında eşi Ali Özbir için, "Ali kendine dikkat et" notunu yayımladı. Ünlü sunucu tüm takipçilerini yaptığı bu paylaşımla gülme krizine soktu.

ATV ekranlarında izdivaç programı sunan Esra Erol, kick box yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Ekranların sevilen sunucusu sert tekmeleriyle dikkat çekerken, "Ali kendine dikkat et" yazarak eşini espirili bir şekilde tehdit etti.

ESRA EROL KİMDİR?

ATV ekranlarında hafta içi her gün izdivaç programı sunan Esra Erol, 1982 yılında İstanbul Eyüp'de dünyaya geldi. Aslen Sinoplu olan ünlü sunucu Esra Erol,  Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu.

İstanbul Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon ve spikerlik eğitimi alan ünlü sunucu Esra Erol, ardından Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim hayatına devam etti. İzdivaç programı sunmaya Flash Tv ekranlarında yayınlanmış olan "Desti Izdivaç"adlı proğramla başlayan ünlü sunucu Esra Erol, şu anda ATV ekranlarında yayınlanan 'Esra Erol'da' adlı izdivaç programını sunmaktadır. 2010 yılında Ali Özbir ile dünyaevine giren ünlü sunucu Esra Erol'un iki erkek çocuğu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal