Ece Erken Makyajsız Yakalandı!

Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Akmerkez'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

24.05.2017-15:31 - (Son Güncelleme: 24.05.2017-17:26) Ece Erken Makyajsız Yakalandı!

Ünlü unucu Ece Erken önceki gün annesi Nurhan Hanım ile beraber, Akmerkez'de alışveriş yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. İki yıldır sunduğu gündüz kuşağı programını sonlandırdığını açıklayan ünlü sunucu Ece Erken, yeni bir projeyle gece kuşağına geçeceğini ifade etti.

Ramazan Bayramı'ndan sonra Dubai, Antalya ve Çeşme tatiline çıkacağını ifade eden ünlü sunucu Erken, bayram sonrasında ise yakın arkadaşı ünlü sunucu ve şarkıcı Alişan’ın kız isteme töreni için tekrar İstanbul’a geleceğini ifade etti. Ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programının sunucusu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile birliktedir. “Gelinimiz Eda Erol’u çok seviyoruz” diyen ünlü sunucu Ece Erken, yakın arkadaşına evlilikle ilgili öğütler verip vermediği srusu sorulduğunda ise ”Bana böyle bir şey sorulmaz. Aslında evlilikte yapılmaması gerekenleri iyi biliyorum. O nedenle de hayatımda birisi yok. Evlilik için çok sevmek gerekir” yanıtını verdi.

Son olarak iç mimarlığını yapan komşusu ile kandırıldığı iddiasıyla davalık olan ünlü unucu Ece Erken, “Dava devam ediyor. Önemli gelişmeler oldu. Zamanı geldiğinde onları sizlerle paylaşacağım” açıklaması yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal