Ebru Yaşar'ın Kıyafeti Alay Konusu Oldu!

Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı programa konuk olan Ebru Yaşar üzerine giydiği kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü. Yaşar’ın kıyafeti pijama takımına benzetildi.

19.01.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-10:39)

Seda Sayan'ın sunduğu programa ünlü şarkıcı Ebru Yaşar katıldı. Evlendikten sonra lüx kıyafetler ve takılarla gündemden düşmeyen Yaşar’ın canlı yayın kıyafeti sosyal medyada alay konusu oldu.

İkiz bebekleri doğurduktan sonra hemen kilolarından kurtulan Ebru Yaşar’ın canlı yayına katıldığı kıyafeti pijama takımına benzetildi.

EBRU YAŞAR KİMDİR?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tokat’ta okuluna devam etti. Ardından İstanbul tayini ile ortaokulu İstanbul’da okumuştur. Liseyi ise tayin oldukları Bitlis’de okudu. Ardından Adapazarı tayini geldi.

Adapazarı’ndayken İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuar sınavlarına girdi ve kazandı. Türk Müziği bölümünde okuyarak mezun oldu.

Ebru Yaşar ismi insanların kulağına ve hafızasına ilk olarak İbrahim Tatlıses’in desteği ile çıkardığı “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” adlı şarkısı yer etmiştir. Ancak bununla birlikte ilk albümü olan “Bu Sahilde” adlı albümü İbrahim Tatlıses ile tanışmasından yaklaşık 4 yıl önce 1995 yılında Burhan Çaçan’ın müzik şirketinden piyasaya çıkmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal