Caner Ve Berke Çiftinden Milyonları Şoke Eden Karar!

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında evlenen Caner Toygar ve Berke çifti, evlilikleri hakkında milyonları şoke eden bir karar aldı.

11.07.2017-15:56 - (Son Güncelleme: 29.08.2017-09:05)

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran "Esra Erol'da" izdivaç programında evlenen Caner Toygar ve Berke çifti, özellikle son zamanlarda haklarında çıkan 'boşanıyorlar' iddiaları karşısında, evlilikleri hakkında milyonları şaşırtan bir karar aldı. Ayrılmak üzere olan Caner Toygar ve Berke çifti, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş bir karelerini paylaştı. Gelin adayı Berke sosyal medya paylaşımına, "İnşallah kötü günler geride kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen 'biz' olarak devam etmeye kara verdik" notunu düştü. 

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Reyting rekorları kıran ünlü sunucu Esra Erol'un izdivaç programında tanışan ve geride bıraktığımız 1 Nisan'da ATV stüdyosunda hayatlarını birleştiren Caner ve Berke'nin evliliğinde sorunlar olduğu iddia edilmişti. Ortaya çıkan iddialardan sonra Caner ve Berke çifti, boşanma kararı aldı. Berke, eşi Caner'den şiddet gördüğünü belirterek boşanma kararı aldı. Caner ise, "Berke dar pantolon giyince tartıştık, sadece kolundan tuttum. Berke'den asla boşanmam. Dava açsa da boşanmam" açıklamasını yapmıştı. Yaşanan gerilim dolu günlerden sonra Caner, canlı yayında kendimi öldürürüm tarzından itiraflarda bulununca Berke'de dayanayıp, geri döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal