Caner Erkin'in Paylaştığı Fotoğrafa Şükran Ovalı'nın Hayranlarından Büyük Tepki!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti birbirlerinin sosyal medya hesaplarından geçirdikleri keyifli vakitlere dair paylaşımlarda bulunmaya devam ederken fotoğrafları paylaşma şekilleri takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

24.08.2017-09:35 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-10:11)

Bu yılın başında Roma’da 10 kişinin katıldığı sade bir törenle dünya evine giren Şükran Ovalı ve Caner Erkin yoğunlukları yüzünden tatil yapma fırsatı bulamamıştı.Ligin bitmesinin ardından geride bıraktğımız ay eşi Şükran Ovalı ile birlikte tatile çıkan Caner Erkin Ibiza’da yaptıkları tatilden kareler de paylaşmıştı. 

CANER ERKİN FOTOĞRAFI KESERKEN ŞÜKRAN OVALI TAMAMINI PAYLAŞTI!

Farklı zamanlarda aynı fotoğrafları paylaşan çiftten Caner Erkin fotoğrafın büyük bir kısmını keserek paylaşmayı tercih ederken bu yılın başında Roma’da 10 kişinin katıldığı sade bir törenle dünya evine giren Şükran Ovalı ile Caner Erkin, yoğunlukları yüzünden tatil yapmıyorlardı. Farklı zamanlarda aynı fotoğrafları paylaşan ikiliden Caner Erkin, fotoğrafın büyük bir kısmını keserek paylaşmayı tercih etti. Şükran Ovalı ise fotoğrafın tamamını takipçileriyle paylaştı. Şükran ovalı bu fotoğrafın tamamını yayınlarken Caner Erkin fotoğrafı kırparak paylaştı. Bu yılın başında Roma’da 10 kişinin katıldığı sade bir törenle dünya evine girmişti. Evlendikten sonra bir çok paylaşımda bulunan Şükran Ovalı kadar Caner Erkin'de paylaşımda bulunmaktaydı. Caner Erkin'in fotoğrafı paylaşırken kırpması sosyal medyada olay oldu. Özellikle Şükran Ovalı'nın fanları tarafından kötü yorumlara maruz kalan Caner erkin sessizliğini koruyor. Üstelik sosyal medya hesabından da paylaştığı fotoğraf silinmemiş. Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı çifti evliliklerinin altıncı ayında mutluluk pozları vermeyi sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal