Çağla Şıkel'den Büyük İtiraf!

Ünlü model Çağla Şıkel, geride bıraktığımız günlerde Zorlu AVM'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

22.02.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 26.02.2018-17:19) Çağla Şıkel'den Büyük İtiraf!

Ünlü model Çağla Şıkel, geride bıraktığımız günlerde Zorlu AVM'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Çok sıkı bir tempoda çalıştığını ifade eden iki çocuk annesi Şıkel, toplantıdan çıktığını belirtti.

Sevilen model Şıkel, Youtube kanalı hakkında; ''Kanalımız gayet iyi gidiyor. Her şey yolunda. Konsept olarak herşeyi barındırdığımız için, sağolsunlar izleyicilerimizden aldığımız tepkiler çok olumlu. Çekimler gayet keyifli oluyor. Bildiklerimi izleyicilerimize aktarmak, onlara faydalı olabilmek ayrıca beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

ÇAĞLA ŞİKEL KİMDİR ?

2 Ocak 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen sunucu ve eski manken Çağla Şikel eğitim öğrenim hayatına ilk olarak İstanbul’da 1985-1989 arası Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başlamıştır.

Anne tarafından Adana, baba tarafından ise aslen Kars Azerbaycan Türklerindendir. Berna isminde bir ablası vardır.

İlkokul eğitiminde iken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bale eğitimi almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Ortaokul ve Lise eğitimini tamamlamış son olarak aynı üniversitede Lisans yapmış 1999 yılında mezun olmuştur.

Çağla Şıkel 2008 yılında sanatçı Emre Altuğ ile evlenmiş 2015 yılında boşanmışlardır, bu evliliğinden Kuzey Altuğ ve Uzay Tuncer Altuğ isimli 2 çocuğu vardır.

Bir dönem Ben Söylerim ve Her Şey Dahil isimli programların sunuculuğunu üstlenmiştir.

1997 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışmasını kazanmıştır. Daha sonra Seyşel Adalarında Miss World 97 güzellik yarışmasında dünya 4.sü olmuş ve Avrupa Güzeli seçilmiştir.

8 sene Yunanistan, Amerika, Fransa, Almanya, Mısır, İsviçre ve Rusya’da defilelere çıkmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal