Çağla Şikel Para Benim İçin Önemli Değil Dedi Eski Sevgilileri Ortaya Döküldü

Çağla Şikel’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama başka bir tartışma konusunu beraberinde getirdi. Fakir insanlarla beraber olabileceğini söyleyen Şikel’in eski sevgilileri ortaya saçıldı.

01.02.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-13:39) Çağla Şikel Para Benim İçin Önemli Değil Dedi Eski Sevgilileri Ortaya Döküldü

Bir çok ilişki yaşayan Çağla Şikel 2015 yılında Emre Altuğ ile evli kalmıştı. İki de çocuğu olan Şikel geçtiğimiz günlerde katıldığı Kenan Doğulu konserinden sonra objektiflere yakalanmış ve kendisine doğrultulan sorulara cevap vermişti. Özel hayatıyla ilgili sorulara bir bir açıkça cevap veren Çağla Şikel’in neşesi yerinde görünüyordu. 

AŞK HAYATINI SORDULAR DOBRA DOBRA CEVAPLADI

Etkinlik sonrası kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Şikel’in giyim tarzı da oldukça ilgi çekiciydi. Kendisine sorulan “hayatınızda biri var mı” verdiği cevap oldukça ilginç oldu. Kendisine yöneltilen “hayatınızda biri var mı?” sorusuna “hayatımda birisi olsa birlikte gelip konstrede müzik dinlemek isterdim keşke olsa” şeklinde cevap verdi. Kendi zenginliğinin yaşamını idame ettirmek için yeterli olduğuna da vurgu yapan Şikel hayatına girecek kişinin illa zengin olması gerekmediğini fakir insanlarla da birlikte olabileceğini söyledi. 

“Çok zengin çok fakir fark etmez. Allah’a şükür benim her şeyim var. Fakir insanla da beraber olurum dedi.

Çağla Şikel'den aşk itirafı

FAKİR İNSANLA DA BERABER OLURUM DİYEN ÇAĞLA ŞİKELİN ESKİ SEVGİLİLLERİ GÜNDEM OLDU

Fakir insanlarla birlikte olurum diyen Şikel’in eski sevgilileri gündeme geldi. Daha önce Beyazıt Öztürk, Bozok Gören, Emre Altuğ gibi isimlerle birlikte olan Şikel’in şu ana kadar hiçbir erkek arkadaşının maddi olarak ondan aşağı olmaması da sosyal medyada gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal