Burçin Orhon'u Görenler Hayrete Düştü!

Süheyl Uygur ile evli olan Burçin Orhon fazla kilolarından kurtulmak için midesini küçülttürdü.

12.12.2017-15:07 - (Son Güncelleme: 13.12.2017-07:48) Burçin Orhon'u Görenler Hayrete Düştü!

21 Temmuz'da fazla kilolarından kurtulmak amacıyla obezite ve metabolik cerrahi ameliyatı olarak midesini küçülttüren Burçin Orhon, tam 23 kilo verdi.

Eski ve yeni durumunu fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Orhon, 'O kadar kilonuz yoktu canım, boşuna ameliyat oldunuz diyenlere selam olsun' şeklinde yorumda bulundu.

Burçin Orhon, kilosu hakkında yaptığı açıklamada, "Ameliyat olduğumda 106 kiloydum, 23 kilo verdim. Normalde bu ameliyatı olanlar kısa sürede çok daha fazla kilo veriyor ama benim ilk amacım kilo vermek değil. Benim fazla kilolarımdan öte diyabet ve uyku apnesi gibi yandaş hastalıklarım vardı ve hayat kalitem çok düşüyordu. Aslında bu hastalıklarımdan kurtulmak için ameliyat oldum. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. Şeker ilacını artık kullanmıyorum. 10-15 kilo daha vermeyi düşünüyorum." 

Spor yaptığını ve diyetisyenle birlikte dengeli beslendiğini ifade eden Orhon, "Gazlı içecekler, nohut, fasulye gibi bakliyatlar ve zaten şeker hastası olduğum için hamur işi yasak. Gıda takviyeleri ve vitaminlerim de var" dedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal