Burak Özçivit'in O Paylaşımı Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, Afrin operasyonuna destek için yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu.

22.01.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 22.01.2018-17:02) Burak Özçivit'in O Paylaşımı Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, Afrin operasyonuna destek için yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Burak Özçivit, fotoğrafını eleştiriler sonucunda yoruma kapattı.

Burak Özçivit sosyal medya hesabı üzerinden "Zeytin dalı harekatı" ile ilgili paylaşım yaptı. Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Burak Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı bir fotoğrafını yayınlayarak "Allah ordumuzu korusun. Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı. Oyuncunun bu paylaşımı 700 binden fazla beğeni aldı.

Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı için çok sayıda eleştiri ve yorum geldi. Bunun üzerine Burak Özçivit gönderisini yoruma kapattı. Bir çok kişi yakışıklı oyuncunun bedelli askerlik yaptığını hatırlattı. Bazıları ise "Savaşa destek veriyorsan Afrin'e git. Paylaşım yapmakla bu işler olmuyor" benzeri yorumlarda bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal