Bizim Hikaye Dizisinde Çağatay Akman Sürprizi!

Çağatay Akman’ın yeni parçası ‘Yüreğim Davacı’ ilk defa Fox’un Bizim Hikaye dizisinde görücüye çıkacak.

15.02.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-10:59) Bizim Hikaye Dizisinde Çağatay Akman Sürprizi!

FOX’un ekranlara geldiği günde reytingleri alt üst eden ve seyircisinden tam not alan dizisi “Bizim Hikaye”de bu hafta dizinin de jenerik müziğinin sahibi fenomen şarkıcı Çağatay Akman sürprizi olacak. 240 milyonu aşkın dinlenen “Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli şarkı ile tanınan fenomen şarkıcı Çağatay Akman, Bizim Hikaye’nin 15 Şubat Perşembe akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek 22. bölümünde izleyicilere bir ilk yaşatacak. Çağatay Akman’ın yeni parçası ’YÜREĞİM DAVACI’ ilk defa Bizim Hikaye dizisinde izleyici ve dinleyicilerle buluşacak. Şarkı, dizide görücüye çıkmasının ardından Çağatay Akman’ın resmi Youtube kanalından yüklenecek.

Yapımcılığını MED Yapım’ın gerçekleştirdiği başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları “Bizim Hikaye’’ dizisinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi isimle eşlik ediyor.

İzleyicilerden tam not alan “Bizim Hikaye”nin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstleniyor. Senaryosunu ise Banu Kiremitçi ele alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal