Bahar Candan'dan FLAŞ Murat Boz Açıklaması! 'Hayatımın Pişmanlığı'

Moda programında fenomen olan Bahar Candan, ünlü popçu Murat Boz ve sevgilisi Aslı Enver hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

08.06.2017-09:35 - (Son Güncelleme: 08.06.2017-17:30) Bahar Candan'dan FLAŞ Murat Boz Açıklaması! 'Hayatımın Pişmanlığı'
TV8 ekranlarında yayınlanan ancak sezon finali yapan, Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği 'İşte Benim Stilim' yarışmasının fenomen yarışmacısı Bahar Candan, genç kızların sevgilisi ünlü popçu Murat Boz ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Aslı Enver’in yeniden barışması hakkında flaş değerlendirmelerde bulundu.Bodrum'da bir mekanda sahne alan Bahar Candan için, büyük izdiham yaşandı.

Bodrumda'ki sahnesi öncesinde muhabirlerin sorularını cevaplayan, 'İşte Benim Stilim' yarışmasının fenomeni Bahar Candan, geride bıraktığımız haftalarda '3 Adam' programının ünlü sunucusu Eser Yenenler'in villasında, genç kızların sevgilisi ünlü popçu  Murat Boz’la eğlendiği gerekçesiyle magazin gündemini uzun süre meşgul eden Bahar Candan hakkını yediklerini ifade ederek “Benim için şansızlıktı. Benim tarafından söylenecek bütün sözler söylendi. Bana çok büyük haksızlık yapıldı” açıklamasını yaptı.

Moda programında fenomen olan Bahar Candan‘la görüntülendikten sonra yakışıklı popçu Murat Boz sevgilisi ünlü oyuncu Aslı Enver'le bir süreliğine yollarını ayırdı. Moda programında fenomen olan Bahar Candan, ünlü popçu Murat Boz için “Barışıp barışmamaları ya da hiç ayrılmamış olmaları beni ilgilendirmiyor banane” yorumunda bulunan fenomen Bahar Candan, kendisinin de bir özel hayatı olduğunun altını çizdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal