Dünya Güzeli Azra Akın Estetik Yaptıranları Topa Tuttu!

Sosyal medya kullanımının artmasıyla kadınlarda değişen güzellik algısına 2002 dünya güzeli Azra Akın eleştiri getirdi. Dünya güzeli herkesin bu kadar aynı olmaması gerektiğinin altını çizdi.

21.02.2018-10:01 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-11:26) Dünya Güzeli Azra Akın Estetik Yaptıranları Topa Tuttu!

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli unvanına sahip Azra Akın’dan estetik hakkında çarpıcı ifadeler geldi. Azra Akın, sosyal medya ile değişen güzellik algısına ve herkesin estetik yaptırmasına karşı ufak bir eleştiri getirdi. Akın, küçük işlemleri ve estetik dokunuşlarını gayet normal bulduğunu fakat abartılı işlemlerin herkesi aynı kişi haline getirdiğine vurgu yaptı. Yeni nesil güzellik teknolojilerinin ele alındığı ve tanıtımının yapıldığı etkinlikte Azra Akın ve oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu samimi açıklamalarda bulundu.

AZRA AKIN: BEN DOĞALLIĞI SEVİYORUM

Yıllar önce Türkiye güzeli ve dünya güzeli seçilmiş olan Azra Akın, estetik konusuna olan yaklaşımını şu şekilde ifade etti. Estetiğe karşı herhangi bir ön yargısının olmadığını belirten sanatçı, her şeyin dozunda yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Akın; “Ben doğallığı seviyorum herkes de eşsiz. Bir insan mutlu oluyorsa yapsın. Abartılınca da insanın aklına soru işareti geliyor. Ben herkesi eşsiz seviyorum küçük dokunuşları severim. Hiç karşı değilim, herkes aynı olmasın lütfen. Çünkü bence zenginlik çeşitlilik değil mi? Bir özelliğin olduğunda o daha ilgi çekici daha güzel geliyor. Ben yapı olarak herkeste bir güzellik bulurum farklı taraflarımız olsun isterim” sözleriyle estetiğe olan bakış açısını açıkladı.

azra akın

AKIN: KIRIŞIKLIKLARIMI SEVİYORUM

Azra Akın yaptığı estetik açıklamalarından sonra, muhabirlerin kendisi için estetik yapıp yaptırmayacağı konusundaki soruya ise; “Estetik sayılmayan bazı küçük uygulamalar var, bir sanatçı ve oyuncuyum. Benim için yüzümle ifade etmek çok önemli. Kırışıklarımı da seviyorum ve onları hak ettiğimi düşünüyorum. Arada doğal dokunuşları olabilir, bazı şeyleri önlemek için. Kendimle kendimi severek yaşlanmak isterim” şeklinde konuşarak estetiğe karşı olmadığını fakat yaşlanmanın verdiği o güzel tarafı da sevdiğini belirtti. 

AZRA AKIN’DAN SOSYAL MEDYA BASKISI YORUMU

Dünya güzeli seçilen Azra Akın, güzellik sırlarını da paylaştı. Ünlü sanatçının güzellik rutininde uyku, huzur, sağlıklı beslenme gibi kriterler yer alıyor. Akın sosyal medyanın bireyler üzerindeki baskısı konusunda ise; “Kadınlarda hep baskı vardı. Sosyal medyadan önce de vardı bence. Erkeklerin de başka baskıları var. Aslında onlardan kurtulsak çok daha rahat olacağız” ifadelerini kullandı. Azra Akın'ın bu sözlerinden sonra birçok estetik operasyonu geçirmiş olan ünlülerin ne tepki vereceği merak konusu. Özellikle son yıllarda artan bu işlemlere neredeyse birçok şarkıcı, oyuncu ayak uyduruyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal