Aslışah Alkoçlar'a Babasından Uyarı!

Hızlı hayatı nedeniyle babası tarafından Londra’ya gönderilen Aslışah Alkoçlar’a babası tarafından ikinci bir veto daha geldi.

02.01.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 02.01.2018-12:35) Aslışah Alkoçlar'a Babasından Uyarı!

Hızlı hayatı nedeniyle babası tarafından Londra’ya gönderilen Aslışah Alkoçlar’a babası tarafından ikinci bir veto daha geldi. Ender Alkoçlar, 24 yaşındaki kızına bu sefer de her saniye fotoğraf paylaştığı Instagram’ını kapattırdı.

Yılbaşı tatili için büyük gözde yerlerden ve otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığı Uludağ'da Aslışah Alkoçlar da bulunuyordu.

Yeni seneye annesi Gülşah Hanım ve babası Ender Bey'le beraber giren sosyetik güzel, bol bol kayak yaptı. Geçen sene magazin gündemine damga vuran ve bu sebeple de babası tarafından Londra'ya gönderilen Aslışah Alkoçlar, yine adından çokça bahsettirdi.

İngiltere'ye gitmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme oturan 24 yaşındaki güzele babasından ikinci bir uyarı geldi. Ender Alkoçlar, kızını magazin manşetlerinde görmek istemediği için Aslışah'a çok aktif bir şekilde kullandığı instagram hesabını kapattırdı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'ı fazlaca kullanan Aslışah Alkoçlar, herkese açık olan profilini gizledi. Sosyetik güzel, yeni bir hesap açtı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal