Asena Hamile mi?

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Hasan Dere ile, geride bıraktığımız Ekim ayında evlenen dansöz Asena, önceki gün bir etkinlikte magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

23.02.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-19:01) Asena Hamile mi?

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Hasan Dere ile, geride bıraktığımız Ekim ayında evlenen dansöz Asena, önceki gün bir etkinlikte magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Sahnelere veda etmeye hazırlanan taze gelin Asena, katıldığı etkinliğin çıkışında magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

Asena, muhabirlerin sorduğu bebek soruları üzerine, "Seneye anne olmak istiyorum. Anne olunca oryantalliği bırakıp televizyon programı yapmak istiyorum" yanıtıyla, karşılık verdi.

ASENA KİMDİR ?

Asıl adı Onur Çakmak olan Asena 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Rize asıllıdır. Gayrımeşru bir çocuk olarak dünyaya gelmiştir ve üç aylıkken annesi tarafından terk edilmiştir. Asena eğitim hayatında İstanbul’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hotel Management bölümünde eğitimine devam etmiştir. Langueage and Culture Centre Mankenlik ve Zerafet okulunu da bitirmiştir.

Asena’nın sahneyle ilk tanışması 1995 yılında Mustafa Topaloğlu’nun yardımlarıyla olmuştur. Oryantal dans kariyerinde yıllarca İbrahim Tatlıses’in yanında çalışmıştır. Kendisi aynı zamanda İbrahim Tatlıses’le 4 yıl süren sansasyonel bir aşk yaşamıştır. Ayrılıkları da en az ilişkileri kadar olaylı olmuştur ve günlerce gündemde kalmıştır. Daha sonra iş adamı Serhat Fafal’la bir ilişkisi olmuştur.

Dans kariyeri dışında şarkıcılık ve oyunculuk alanında da çalışmalar yapan Asena’nın beş tane albümü bulunmaktadır. Çarkıfelek yarışmasında 1.5 yıl hosteslik yapmıştır. Survivor, Buzda Dans, Benzemez Kimse Sana adlı yarışmalara katılan Asena gündemden düşmeyerek kendisinden sık sık bahsettirmiştir.

Asena, 2005 yilinda “Benimle Dans Eder Misin?” yarismasinda jüri oldu, 2007 yilinda “Buzda Dans” yarısmasında yarısmaci oldu. 2009 yılında Mehmet Ali Erbil’in sundugu “Carkıfelek” yarısmasında 1.5 yıl hosteslik yaptı. 2011 yılında “Survivor” yarısmasına katıldı. 2012 yılında ise “Yok Boyle Dans” yarisması ve “Benzemez Kimse Sana” yarışmalarına katılmıstır. Asena, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarismacilari arasındaydı. Asena, 5 tane de album yapmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal