Seray Sever'den Hamilelik İddialarına Jet Yanıt: Güzel Sunucu İkiz Annesi Oluyor!

Ünlü sunucu Seray Sever’den hayranlarını ve dostlarını mutlu edecek müjdeli haber geldi! Güzel sunucu hakkında çıkan haberleri sosyal medyadan doğruladı. İşte o müjdeli haber ve detayları…

17.02.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-10:06)

Ekranların sevilen yüzü Seray Sever, dört yıl boyunca aşk yaşadığı sevgilisi Eray Sünbül ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Güzel sunucu ile sevgilisi arasındaki on yaş farkı ise magazin gündeminde en çok konuşulan ve kişiler arasında tartışılan bir konu olmuştu. Mutlu evliliklerini 2018’den bu yana sürdüren çiftten ise önceki gün bomba bir iddia geldi. Hem oyuncu hem de sunucu olan Sever’in hamile olduğu konusu magazin gündemini kasıp kavurdu. Ortaya atılan bu iddiaların ardından çok geçmeden ise güzel sunucu konu hakkındaki ilk açıklamayı yine kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. 

SEVER İLK KEZ AÇIKLADI

Son olarak ''Doya Doya Moda'' programı ile ekranlara gelen başarılı oyuncu ve sunucu Seray Sever hakkında ortaya atılan hamilelik iddiası gündemi sarstı. 48 yaşındaki sunucunun ikiz bebek beklediği haberleri sosyal medyada hızla yayıldı. Daha öncesinde çocuk konusuyla ilgili açıklama yapan Sever; ‘’ Çocuk istiyorum. Çocuğumun hep mükemmel bir aşkın meyvesi olsun isterdim. O yüzden şimdi istiyorum. Şu an çocuk için özel bir çaba sarf ediyoruz. Kız çocuğu hissetmiş Eray. İsmi de Sofya... Ben fırlama bir tip olduğum için seviyorum erkek çocuğunu. Ne gelirse Allah'tan diyorum’’ ifadelerini kullanmıştı. Güzel sunucu çocuk istediğini bu sözlerle ifade ettikten sonra, önceki gün hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden çıkan iddiaları doğrulayan Sever, dört aylık hamile olduğunu ifade etti. İkiz bebeklerini kucağına almak için büyük bir heyecan yaşayan Sever’e ise sosyal medyadan tebrik ve destek mesajları yağdı. 

seray sever hamile

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal