Arka Sokaklar 454. Son Bölüm İzle! Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Arka Sokaklar son bölüm izle araması şu sıralar çok araştırılıyor. 10 yıla dayanan Arka Sokaklar son bölümü de çok merak ediliyor.

28.10.2017-00:48 - (Son Güncelleme: 28.10.2017-00:59) Arka Sokaklar 454. Son Bölüm İzle! Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Arka Sokaklar son bölüm izle araması şu sıralar çok araştırılıyor. 10 yıla dayanan Arka Sokaklar son bölümü de çok merak ediliyor. Yaz sezonu akabinde Cuma akşamları tekrardan Kanal D ekranlarındaki yerini alan Arka Sokaklar 454. bölümü ile özellikle de Hüsnü komiserin üzerine atılan iddialar ile çok konuşuldu. Kanal D ekranlarının özellikle de izleyiici kabul günü olarak kabul edile Cuma akşamları için, özellikle de Beyaz Show'un başladığı 27 Ekim Cuma akşaöı eminiz ki reyting rekorları alt üst olmuştur. Arka Sokaklar reyting oranlarında neresinde bilinmez yarın yapılacak olan izlenme oranları da şimdiden merakla beklenmekte. 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM NELER OLDU

Arka Sokaklar son bölüm izle linkleri şı sıralar aktifliğini bekleyedursun biz Arka Sokaklar son bölümde neler olduğuna dikkatimizi verelim. Tam 454 bölümdür ekranlarda olan Arka Sokaklar 27 Ekim tarhli bölümünde tüm kozlar Hüsnü komiser üzerine oynandı. 

Kayhan taş ocağında yüzlerini gizleyen iki kişi tarafıdan hunharca katledilir. Yonca isimli kadın ile brlikte kalmaktadır ve kadının iki çocuğunu da sahiplenmektedir.

Kayhan'ı öldürenleri bulmak için Arka Sokaklar ekibi harekete geçmiştir. Hüsnü’nün pavyonlardan haraç topladığına dair iftira atılmaktadır ve Hüsnü gözaltına alınır; ancak suçsuzluğunu kanıtlamak için, Cemre ve yanındaki suç ortağının peşine düşer.  

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta cuma günleri yeni bölümü izlenilen Arka Sokaklar son bölüm izle den sonra herkes yeni bölüm fragmanını merak etmkte. Ancak Arka Sokaklar 455. bölüm fragmanı henüz yayınlanmaı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. 

İZLEYEMEYENLER İÇİN ARKA SOKAKLAR 453. BÖLÜMÜ YAŞANANLARI

Arka Sokaklar'ın 453. yeni bölümünde; Başkomiser Hüsnü'ye, disiplin soruşturması açılıyor.Selin, Mesut tarafından denizden çıkartılıp suni teneffüsle hayata dönse de, uzun süre suyun altında olduğu için müşahade altında tutulur! Tedavisi bittikten sonra ekibe geri dönen Selin, herkesi mutlu etti. Mesut, sevdiği kadının hayatta olmasından buruk da olsa mutludur; çünkü, Selin önceden yaşadıkları alkol tartışmasından dolayı ona hala kızgındır! Mesut, Bedran'ı yakalamanın rahatlığını yaşarken üzücü bir haber alır. Küçük Caner'in annesi çocuğunun yokluğuna dayanamayıp intihar eder. Mesut, cenazede acı dolu anlar yaşar. Önemli bir gazetecide ortalığı ayağa kaldıracak belgeler vardır. Belgelerin olduğu flash-disk hırsızlar tarafından çalınır. Hırsızlar flash-diski patronlarını ulaştırdıktan sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülürler. Hırsızların arasında eski bir polisin kızı da vardır. Bu polisi Hüsnü ve Mesut da tanıyordur. Olayı savcılık izni olmadan araştırmaya başlarlar. Katillere ulaşırlar. Savcılık tarafından görevlendirilen Savcı Yardımcısı Aras, olayı kapatmak için gücünü kullanmaya çalışır ve izni olmadan olayı araştıran Hüsnü'ye de disiplin soruşturması açar!

VE 452. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Dila, Bedran’la buluşmak için evden çıkar. Ekibimiz takibe başlar. Tam ellerinden kaçırmışlardır ki Selin takibe devam eder; ancak, Bedran’ın adamları Selin’i kaçırır. Bedran Mesut’a, Selin’in elinde olduğuna dair video gönderir. Mesut da silahını alıp çıkar ve Bedran’ın annesi Mizgin’i rehin alır. Mahalledeki gençlerle çatışır. Rıza Baba, Mesut’u emniyete çağırır ve silahına el koyar. Mesut sinir içindedir. Dila, Bedran’la buluşmuştur ve Bedran’ın yanında kalır. Dila, Selin’i öldürmemesi için Bedran’a baskı yapar.Ekip, Bedran’ın adamı Polat’a ulaşır. Polat, yurt dışına gönderilecek eroinlerin olduğu yerde baskına uğrar. Bedran Mesut’tan, Selin’e karşılık adamını getirmesini ister. Mesut ekibin elinden Polat’ı kurtarır. Rıza, Mesut’un bireysel olarak hareket etmesinden rahatsız olur ve Mesut’u Volkan’ı yaralamasından ötürü gözaltına alır. Bedran, eroinlerin eline ulaşmasından dolayı mutludur; ancak Mesut’un ona bir sürprizi vardır.Ocak başında patlama olduğu haberi, Rıza Baba ve ekibine ulaşmıştır. Pınar’ın da orada olduğu endişesiyle olay yerine giderler. Ali çıldırmış şekilde karısını ve çocuklarını arar. Fırat, Damla ve Cansu’nun da ölenler arasında olması, herkesi yıkıma uğratır.Kaynak: Arka Sokaklar 454. Bölüm İzle 

ARKA SOKAKLAR HAKKINDA

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal D'de yayımlanmaktadır. Aynı zamanda eski bölümleri akşam üzeri Kanal D'de yayınlanmaktadır.Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır. Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve Babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren emniyet müdürü Rıza Baba olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal