Aleyna Tilki'ye Hakaretten Dolayı Davalık Oldu!

Menajerlik yapan organizatör Mustafa Kadir B.'ye, Aleyna Tilki'ye hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

01.01.2018-16:47 - (Son Güncelleme: 01.01.2018-16:43) Aleyna Tilki'ye Hakaretten Dolayı Davalık Oldu!

Menajerlik yapan organizatör Mustafa Kadir B. (34), geçtiğimiz sene Kasım ayında sosyal medya Facebook üzerinden Aleyna Tilki’nin fotoğrafının yer aldığı bir sayfada “Alt kısımda olan şenpazelere sanatçı diyen develer” yorumunu yapmıştı.

Aleyna Tilki’nin bu yorumu şikâyeti üzerine Mustafa Kadir B. İle ilgili soruşturma başlatıldı.

İfadesinde suçlamayı kabullenen organizatör B.’nin, “Sinirli anımda yaptığım bir yorumdu. Bizim çocuklarımız televizyon izliyor. Giyim tarzını da beğenmiyordum. Bir kız çocuğunun insanların karşısına böyle çıkmasıhoş değil. Zoruma gitmişti. O anki şeyle öyle bir şey yapmıştım. İsim zikretmemiştim” açıklamasında bulunduğu öğrenildi.

“Hakaret” suçunun uzlaşma kapsamında kalması dolayısıyla tarafların dosyası uzlaşma bürosuna iletildi. Soruşturma dosyasına bir uzlaştırmacı da belirlendi. Fakat taraflar arasında uzlaşma olmadı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Mustafa Kadir B. Hakkında suçu işlediğine dair kamu davası açılmasını gerektirir yeterli delilin bulunduğunu ifade ederek “sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Şüphelinin yargılanmasına ilerleyen zamanlarda Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal