Aleyna Tilki'nin Makyajsız Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.

22.09.2017-08:09 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-08:05) Aleyna Tilki'nin Makyajsız Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu AVM'de magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Alışveriş için geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan sevilen şarkıcı Tilki, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Tilki, magazin muhabirlerinin objektiflerine makyajsız yakalansa da, aldırış etmeden bol bol poz verdi.



ALEYNA TİLKİ MEGASTAR TARKAN'I GERİDE BIRAKTI!

Yeni şarkısı "Sen Olsan Bari" parçasıyla rekor kıran genç şarkıcı Aleyna Tilki, izlenme ve dinlenme sayısında Megastar Tarkan'ı geride bıraktı. Tarkan'ın en çok dinlenilen şarkıları arasında yer alan "Yolla" parçasından 1 ay sonra You Tube'ye klibi yüklenen sevilen şarkıcı Aleyna Tilki, 69 milyon 882 bin 170 dinlenme ve izlenme sayısı aldı. Megastar Tarkan'ın klibi, Tilki'den 1 ay önce You Tube'de 69 milyon 863 bin 260'da kaldı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Pop müziğinin genç isimlerinden olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Konyalı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, eğitim hayatını şu anda Lise'de devam ettirmektedir. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan genç şarkıcı Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın desteği ile çıakrdığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile popüler olmuştur. Kazandığı para ile müzik eğitimini devam ettireceğini ifade eden genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzonlu'dur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal