Aleyna Tilki'den Evlilik İtirafı!

17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, verdiği röportajda evlilik ve aşka dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15.08.2017-10:46 - (Son Güncelleme: 15.08.2017-10:52)

Genç şarkıcı Aleyna Tilki verdiği röportajda, 25 yaşında evlenip çocuk sahibi olmak istediğini ifade ederek, gelecek planlarını açıkladı. Oldukça samimi itiraflarda bulunan sevilen şarkıcı Aleyna Tilki, "25 yaşında evlenip çocuk yapmak istiyorum" açıklamasını yaptı.



''Dişiliğimle değil kişiliğimle anılmak istiyorum'' diyen Tilki, ''Ben dans ederken kot, t-shirtte giysem dişi duruyorum. Bu benim dış görünüşümle ilgili. Yaptığım dans sanatsal da olsa dişi duruyor. Bu benim özelliğim galiba. Bendeki kot bir farklı duruyor, çekici olduğumu düşünmüyorum. Her şeyi masumiyete dönüştürdüğümü düşünüyorum. Hem genç kızım, hem çocuğum, hem asiyim, hem şefkatliyim hepsiyim. Bir insan istediğinde hepsi olabilir bence'' açıklamasını yaptı.

"CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE OLDUĞU İÇİN OKUL DEĞİŞTİRİYORUM"

"Neden sürekli okul değiştiriyorsun okulla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun?" sorusu üzerine, okulu deşifre olduğu için okulun önünde fanlarının toplandığını, tehdit edildiğini, çok fazla korumayla okula gitmek istemediğinden can güvenliğinin sağlanması için okulunu değiştirmek zorunda kaldığını belirtti. Ünlü olmadan önce kıskanıldığını ve bu yüzden kız gruplarından dayak yediğini söyleyen Aleyna Tilki ''Ne yapacaksanız çabuk yapın diyordum kızlar bana takıyordu. Ben onlardan daha kalıplı olduğum halde onlara kıyamıyordum dayak yiyordum'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal