Aleyna Tilki Sosyal Medyayı Coşturdu!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin yeni klibinden görüntüler yayınlanması, sosyal medyayı coşturdu.

25.07.2017-14:39 - (Son Güncelleme: 25.07.2017-14:04) Aleyna Tilki Sosyal Medyayı Coşturdu!

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, herkesin merakla beklediği 'Sen Olsan Bari' isimli şarkısını çıkardı. Klipten ilk görüntüler yayınlanır yayınlanmaz, sosyal medya ayağa kalktı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari' isimli yeni şarkısının teaseri'ı, ''Çok yakında tamamı sizlerle'' notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Sevilen şarkıcı Aleyna Tilki'nin yayınladığı klibin altına sevenlerinden çok sayıda yorum geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

- İlk klibin de yaşından büyük bi imaj sergiledin şimdi bu ne aleyna.. Umarım şarkı güzeldir..

- Beynim yandı seni seviyorum

- Hedef 500m inşallah

- Az önce ne izledim ben?



ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Pop müziğinin genç isimlerinden olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Konyalı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, eğitim hayatını şu anda Lise'de devam ettirmektedir. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan genç şarkıcı Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın desteği ile çıakrdığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile popüler olmuştur. Kazandığı para ile müzik eğitimini devam ettireceğini ifade eden genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzonlu'dur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal