Acun Ilıcalı'ya Flaş FETÖ'cü Atalay Demirci Şoku!

Cem Ceminay, yayınladığı köşe yazısında ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'ya seslendi.

23.05.2017-08:55 - (Son Güncelleme: 23.05.2017-09:56) Acun Ilıcalı'ya Flaş FETÖ'cü Atalay Demirci Şoku!
Cem Ceminay, yayınladığı köşe yazısında ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'ya seslendi. Vatan Makaron yazarı Cem Ceminay yayınladığı yazıda, ünlü televizyoncu Acun Ilcalı'ya seslenerek "Yeteneği olmayan Atalay Demirci'ye hasbelkader verdikleri ödülü geri alınmalıdır. Bunu da tüm cihan duymalıdır!" ifadelerini kullandı.

FETÖ'cü Atalay Demirci adlı komedyen bozuntusu hiçbir yeteneği olmamasına rağmen 2013 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasını kazandı. Bir sene sonra TV8 ekranlarında hiçbir özelliği olmayan ‘Kel Alaka’ adlı gösterisi yayınlandı. Aynı yıl içerisinde yine TV 8 ekranlarında ‘100 Kişiye Sorduk’ adında yarışma programı vardı.

FETÖ'cü Atalay Demirci, 2015 yılında reyting rekorları kıran ‘O Ses Türkiye’nin ‘Yılbaşı Özel’ bölümünde boy gösterdi. Derken bu Atalay Demirci 5 Ağustos 2016 tarihinde hain FETÖ/PYD soruşturması kapsamında göz altına alınan isimlerden biri olsu. Şimdi de hakkında hazırlanan iddianamelerin kabul edildiği ve hapis cezası verildiği tespit edildi. Peki Acun Ilıcalı şu ana kadar ne yaptı? Sessizliğini korudu. Acun Ilıcalı, mutlaka gerekeni yapmalı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal