Acun Ilıcalı'nın Mesajı Sosyal Medyada Büyük Ses Getirdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisi ile görüşmek isteyen Ebru Özçelik'in sesine kulak verdi.

23.08.2017-08:42 - (Son Güncelleme: 23.08.2017-09:34) Acun Ilıcalı'nın Mesajı Sosyal Medyada Büyük Ses Getirdi!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kendisi ile görüşmek isteyen Ebru Özçelik’in sesine kulak verdi. Hatay'da ikamet eden ve hasta olan 18 yaşındaki Ebru Özçelik isimli genç kız, tek istedğinin akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmak ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile görüşmek olduğunu ifade etti.

''ORGANİZE EDECEĞİM''

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “Sevgili Ebru, şu anda Brezilya'dayım. En kısa zamanda buluşmamızı organize edeceğim. İstediğin beni görmek olsun” ifadelerini kullandı. Kas erimesi hastalığı yüzünden yürüyemeyen 18 yaşındaki Ebru Özçelik, ünlü sunucu Acun Ilıcalı'ya, “Aslında bir yakınımız tekerlekli sandalye verdi ama bunu sürmem için birinin yardım etmesi gerekiyor.

Akülü araç olsa kimsenin yardımına ihtiyaç duymam. İnternette dolaşmayı çok seviyorum. Babamın maddi durumu olmadığı için bu isteklerimi yerine getiremiyor. Eğer bu isteklerimi yerine getirecek olanlar olursa beni dünyanın en mutlu insanı eder. Tek hayalim, kendi başıma kendi işime görmek ve Acun Ilıcalı ile görüşmek. Bu hayallerim gerçekleşirse mutlu olacağım” mesajını göndermişti.

İşte ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı...

ACUN ILICALI KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlandıkları ilk günden itibaren reytinglerde birinciliği elden bırakmayan 'Yeteneksiz siniz Türkiye', 'O Ses Türkiye' ve 'Survivor' yarışmalarının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, 1969 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Aslen Erzurum'lu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 4 tane kız çocuğu vardır. Yaptığı farklı programlarla adından sıkça söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Eylül ayında küçük kızı Melisa'nın annesi stilist Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal