Işın Karaca'dan Ortalığı Karıştıracak İddia: İrem Derici, Eski Kocama Evlilik Teklifi Etti

Ünlü şarkıcı ışın Karaca, 2. Sayfa programının konuğu oldu. İrem Derici hakkında olay açıklamalarda bulunan Karaca, 'İrem Derici biz daha boşanmadan eski eşim Sedat'a evlenme teklifi etti' açıklamasında bulundu.

16.11.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-17:57) Işın Karaca'dan Ortalığı Karıştıracak İddia: İrem Derici, Eski Kocama Evlilik Teklifi Etti

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, 2. Sayfa programına konuk oldu. Eski evliliği ile ilgili soruları yanıtlayan Karaca, olay bir iddia ortaya attı.

Biten evliliği hakkında 5 yıl sonra konuşan Karaca, eski eşi Sedat Doğan ve İrem Derici'nin ilişkisi olduğunu da öne sürdü.

'İMZAYI ATTIĞIMDA ANNEMİN HAKLI ÇIKTĞINI ANLADIM'

Programda yaptığı olay açıklama ile herkese büyük bir şaşkınlık yaşatan Karaca, 'Sedat'la evlendiğimde imzayı attığım an annemin haklı çıktığını anladım. Babamın hasta olduğu dönemler çok zordu. Biz Sedat'la boşanmamıştık daha. Bir gece bir arkadaşım İrem Derici'nin sosyal medya hesabındaki bir fotoğrafı gönderdi.

'İREM DERİCİ, SEDAT'A EVLENME TEKLİF ETMİŞ'

O fotoğrafta İrem Derici ve Sedat el ele tutuşuyordu. O gün artık dedim ki, 'Hayat çok sert ve çok acımasız, insanı çok yaralayan bir şey'. Ben kimseyi kimseye kötülemedim. İrem Derici, Sedat'a evlenme teklifi etmiş. İrem Derici bizim evli olduğumuzu da biliyordu.' dedi.

'İREM DERİCİ'NİN AHLAKINI SEVMİYORUM'

İrem Derici hakkında ağır ithamlarda bulunan Karaca sözlerine 'Ben sadece benim gözlerime bakmalarını bekliyorum. İrem Derici'yi ben de sevmiyorum. Onun sesini, şarkılarını ve ahlaki olarak da beğenmiyorum. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabii. Ama hepimizin değerleri başka' şeklinde devam etti.

'BİRİ BENİ KENDİLERİYLE KARIŞTIRMIŞ'

İrem Derici, Işın Kraca'nın iddialarının ardından sosyal medya hesabından cevap verdi. İrem Derici, 'Biri beni kendileriyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bakacak kendine. Google Amca’ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor! Hatta o magazincinin bu hanımefendi için verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal