Bahar Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler Olayı Hakkında İlk Kez Konuştu

Son günlerde anokreksiya hastası olduğu konuşulan ahar Canda, 2. Sayfa programına konuk oldu. Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler olayı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.11.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:55) Bahar Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler Olayı Hakkında İlk Kez Konuştu

Bir moda programı ile adını duyuran, daha sonra 'Dondurma' şarkısı ile gündeme gelen Bahar Candan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Murat Boz ve Eser Yenenler olayı hakkında ablasının kedisini uyardığını ve konuşmamasını istediğini belirten Bahar Candan, konu hakkında yine de konuştu.

'TAMAMEN EV OTURMASIYDI'

Bahar Candan, Eser Yenenler'in evine gittiği geceye dair 'Eser Bey'in evi, böyle kulüp gibi, restoran gibi bir ev. O tamamen ev oturmasıydı. Ben onların fanıyım ve onlardan en az 15 yaş küçüğüm. İnsanlar kötü bir şey düşünmesinler, kötü hiçbir şey olmadı. Çünkü avukatları vardı yanlarında.

'KÖTÜ BİR ŞEY YAPMAM'

Ben kola içtim mesela… Evde müzik vardı. Ben de 'Dondurma' şarkısını söyledim. İnsanlara kötü bir şey söylemek istemiyorum ama ben de kötü bir şey yapmam yani.

'O DÖNEM MURAT BOZ VE ASLI ENVER AYRIYDI'

O dönem Aslı Enver ile Murat Boz'un ayrı olduğunu biliyorum. Bunlar konuşmayalım. Başka topiklerimiz olsun. Popüler başka konularımız var, bu artık popüler bir konu değil.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal