Söz Dizisi Hafız (Mustafa Yıldıran) Kim?

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz dizisinin Hafız lakaplı Ali Haydar kim? Söz Dizisi Hafız (Mustafa Yıldıran) Kim? Mustafa Yıldıran hakkında merak edilen her şey haberimizde...

02.04.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-14:23) Söz Dizisi Hafız (Mustafa Yıldıran) Kim?

Söz dizisinin sevilen karakteri Hafız'a hayat veren Mustafa Yıldıran kim? İşte, Mustafa Yıldıran hakkında merak edilen her şey haberimizin detayında...

MUSTAFA YILDIRAN KİM?

Söz dizisinde Hafız karakterine hayat veren Mustafa Yıldıran 1 Ocak 1984'te İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa merakı olan Yıldıran, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimi almıştır. 

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden 2005 yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra başarı basamaklarını tek tek çıkmıştır. Kariyerine başladığı zamanlar tiyatro oyunculuğu üzerinde durmuştur. Devlet tiyatrolarında kısa zaman içersinde kadrolu sanatçılarından olan Yıldıran, ön plana çıkmıştır.

FİLİNTA DİZİSİ İLE TANINDI

TRT1 ekranlarında yayınlanmış olan Filinta dizisi kadrosunda yer alan oyuncu ilk televizyon deneyimini burada gerçekleştirdi. 

2016 yılında Show TV ekralarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran İçerde dizisinin kadrosunda da yer almıştır. Yıldıran, ön plana çıkan bir oyunculuk performansı göstererk kısa sürede dizide sevilen karekterler arasında yer almayı başarmıştır. Dizide Mestan karakterini canlandırmıştır.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal