Bekir Bozdağ Yunanistan'a Sert Çıktı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yunanistan'ın son günlerde sergilediği küstah tavırları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

07.04.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-11:56) Bekir Bozdağ Yunanistan'a Sert Çıktı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ‘Bir takım Yunanlı bakanların Türkiye ile ilgili haksız ve provakatif ifadeleri, Yunanistan'ın lehine değildir. Türkiye’nin duruşunu zaaf olarak görmek, akıllı ve ileri görüşlü kişilerin yapacağı iş değildir.’ ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı. Bozdağ, Türkiye'nin, Yunanistan ile ilişkilerini ilerletmek ve sağlamlaştırmak üzere pek fazla pozitif hamle yapıldığını ifade ederek, ‘Bu hamlelere karşın ne yazık ki Yunanistan'daki bazı kifayetsiz siyasiler, Türkiye Yunanistan2ın arasını açmaya uğraşıyor’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, Yunanistan ile arasındaki ilişkilerinin daha sağlam olmasından yana olduğunu ifade eden Bozdağ, ‘Bir takım Yunanlı bakanların Türkiye ile ilgili haksız ve provakatif ifadeleri, Yunanistan'ın lehine değildir. Türkiye’nin duruşunu zaaf olarak görmek, akıllı ve ileri görüşlü kişilerin yapacağı iş değildir. Herkes bilmeli ki, Türkiye, kimseye haksızlık yapmaz, kimsenin hakkına el uzatmaz, kimsenin de kendisine haksızlık yapmasına ve hakkına el uzatmasına müsaade etmez. Tarih, buna şahittir. Bunu, sürekli olarak test etmenin kimseye faydası yoktur.’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal