Vazelini Bu Şekilde Kullanarak Kirpiklerinizi Uzatabilirsiniz

Bakışları anlamlandıran kirpikleri vazelin sayesinde uzatıp gürleştirebilirsiniz.

05.10.2017-13:14 - (Son Güncelleme: 05.10.2017-13:08) Vazelini Bu Şekilde Kullanarak Kirpiklerinizi Uzatabilirsiniz

Kirpikler bakışları anlamlandırması ile beraber dışarıdan gelen zararlı tozların gözlerimizle temas etmemesini sağlar. Bu anlamlı olan ve doğuştan var olan aksesuarımızı gürleştirmek ve uzatmak çeşitli yöntemlerle mümkün. Vazelin hesaplı olmasının yanı sıra kirpik uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olduğu için kadınların çokça tercih ettiği yöntemlerdendir.

NASIL KULLANILIR?

İlk olarak vazelinin bilinen bir markada olmasına dolayısıyla kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Çünkü göz hassas bir bölgedir ve kalitesiz ürünler gözünüzde ciddi hasarların doğmasına yol açabilir.

Daha sonra kulak çubuğuna bir miktar vazelin sürerek kirpik diplerine gözünüze temas etmeyecek şekilde sürün.

Bahsetmiş olduğumuz vazelin kirpik uygulamasını haftada en az 4 defa kirpik diplerinize uygulayın. Bu yöntemi gece yatmadan önce uygulamak daha faydalı olacaktır.

DİKKAT EDİLECEKLER

Vazelin kirpik uygulamasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kirpik diplerinize sürdüğünüz vazelin miktarıdır. Vazelini kirpik diplerinize fazla miktarda sürmeyin. Fazla miktarda vazelin sürmek kirpiklerinizin daha çok ve gür çıkacağı anlamına gelmeyecektir.
Aynı zamanda vazelini her gün uygulamak tam tersi bir etkide yaratabilir. Her gün vazelinizi kirpiklerinize uygulamak yerine haftada en fazla 4 defa uygulamalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal