Uzun İpek Gibi Kirpiklere Sahip Olmak Çok Kolay!

Her kadın kaş ve kirpik bakımına gerekli önemi verir, özellikle son yıllarda ipek gibi uzayan yumuşacık kirpiklere sahip olmak adına her yol deneniyor. İşte size evde kolayca yapabileceğiniz kirpik maskesi...

15.02.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-09:52) Uzun İpek Gibi Kirpiklere Sahip Olmak Çok Kolay!

Her kadın kaş ve kirpik bakımına gerekli önemi verir, özellikle son yıllarda ipek gibi uzayan yumuşacık kirpiklere sahip olmak adına her yol deneniyor. Bazı kadınlar doğal yollarla kirpiklerini kuvvetlendirmeye çalışşa da bazılarımız bir kaç aylık ipek kirpik uygulamasıyla geçici ama dolgun ve uzun kirpiklere sahip oluyorlar. Sizde kirpikleriniz için herhangi bir işlem uygulatmakta emin değilseniz ev yapımı kirpik gürleştiren bu maskeyi denemelisiniz.

Hint yağı, bir çeşit baklagilden elde edilen ve geçmiş yılardan beri saç, kaş ve kirpikleri çoğaltmak için kullanılan bir yağ çeşididir. Bu maske ile uygulandığında ise oldukça sağlam kirpiklere sahip olmanızı sağlar ve kaşlarınızı çoğaltır.

MALZEMELER

1 tatlı kaşığı Hint yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı
1 ampul E vitamini veya 1 tatlı kaşığı E vitamini yağı

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri ağzı kapaklı bir kapta karıştırıp, her gece yatmadan önce temiz kaş ve kirpiklere kulak çubuğuyla ya da parmağınızla, iyice yedirerek uygulayın. Çok kısa sürede etkisini gösterecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal